Vejbyggere overholder ikke støjregler

Selv om støjende arbejde med maskiner skal slutte kl. 18, er det flere gange fortsat flere timer efter ved byggeriet af Giber Ringvej.

Arkivfoto fra byggeriet af Giber Ringvej, taget tidligere i år.

Naboerne til Giber Ringvej er flere gange blevet generet af støj fra de entreprenørmaskiner der er ved at anlægge vejen; også meget senere end kl. 18 hvor støjende arbejde skal slutte i Aarhus Kommune. Det skriver dagbladet B.T. i dag.

B.T. har talt med en af naboerne, Klaus Petersen, som sidste tirsdag havde fået nok, da de larmende maskiner fortsat var i arbejde kl. 22.30.
– Det er simpelthen for sent at larme. Det dur ikke de kører rundt og larmer der. Det er lige før jeg vil sige det er en menneskeret at kunne åbne sit vindue og slappe af med noget luft, det er der noget værdi i. Det er intet problem hvis de slutter klokken 18, men jeg synes godt nok 22.30 er at stramme den, siger han til avisen.

B.T. har også talt med Aarhus Kommunes projektleder på vejbyggeriet, Carsten Thomsen. Han beklager det skete og lover at indkalde entreprenøren og hans formand til et møde for at indprente dem reglerne for hvor hvornår støjende arbejde skal slutte.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.