To koncerter i Folkehuset i foråret

Musik i Mårslets populære fyraftenskoncerter med indlagt tapas fortsætter 28. april og 26. maj.

Waterfahl består af Finn og Hanne Fahl. Ved koncerten 28. april har de sønnen Simon med på percussion.

Waterfahl og Midnight in Paris er de musikalske navne som henholdsvis 28. april og 26. maj optræder ved fyraftenskoncerter i Folkehuset Mårslet, begge gange med start kl. 17, og begge gange med mulighed for at indtage en portion tapas sammen med de liflige toner.

Waterfahl er normalt en duo, bestående af Hanne og Finn Fahl, men er i dagens anledning udvidet til en trio med deres søn Simon på percussion. Udover at være sangerinde og mundharmonikaspiller er Hanne Fahl også primus motor i Musik i Mårslet som arrangerer fyraftenskoncerterne i Folkehuset. Også hendes såvel musikalske som private partner Finn Fahl er aktiv i Musik i Mårslet. I Waterfahl spiller han guitar.

Musikken beskriver de selv som americana med nordiske rødder. Det må betyde noget i retning af et miks af country, blues og anden folkemusik fremført på en meget skandinavisk måde.

Franske toner
Midnight in Paris er en duo med saxofonisten Jakob Elvstrøm og guitaristen Uffe Steen. Som navnet antyder, er deres musik inspireret af Woody Allens film Midnight in Paris.
De spiller numre som har været på repertoiret hos blandt andre sopransaxofonisten Sidney Bechet, guitaristen Django Reinhardt og sangerinden Edith Piaf.
I øvrigt er det anden gang i år at Uffe Steen optræder i Mårslet. 22. marts spillede han i kirken som medlem af trioen Organic3; men det er en helt anden historie.

Flere informationer og billetsalg til Waterfahl-koncerten kan findes her, og det samme til koncerten med Midnight in Paris her.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.