TMG i fin form

Nye medlemmer strømmer ind til Testrup-Mårslet Gymnastikforening, som nu tilbyder deltagere bevægelse i 13 forskellige afdelinger. Fodboldafdelingen er fri af ledelseskrise.

TMGs hovedformand Jesper Munk (th) og formanden for tennisafdelingen, Magnus Kølbæk. Foto: Johannes Reimer

Der var positive nyheder på generalforsamlinger torsdag aften i både TMGs hovedafdeling og i fodboldafdelingen.
Formanden for hovedafdelingen, Jesper Munk, fortalte i sin beretning, at der nu er 1910 medlemmer i foreningen – næsten 90 flere end på samme tidspunkt året før.
Fremgangen skyldes bl.a., at håndboldafdelingen har fået flere aktive. Og gymnastikafdelingen er ligefrem nødt til at skrive interesserede på venteliste.
– Også aktiv mandag for seniorer er blevet en stor succes, som vi kan være stolte af, sagde han.

Nyt samarbejde om skolens ældste elever
Formanden glædede sig også over et nyt samarbejde mellem TMG, skolen og ungdomsklubben.
De tre parter vil hjælpe nogle af skolens elever i 5.-9. årgang til at komme i gang som træner- eller lederspirer – og på den måde udvikle deres forståelse for fællesskaber. Samarbejdet begynder efter sommerferien.
Også økonomisk ser det pænt ud for den lokale idrætsforening. Regnskabet viser et overskud på 94.000 kr, fortalte hovedforeningens kasserer Gerda Svendsen.

johs

Fodbolden har fundet ny bestyrelse

Fodboldafdelingen i TMG ser nu ud til at være kommet fri af den ledelseskrise, som ramte afdelingen på den ordinære generalforsamling i sidste måned. Fire bestyrelsesmedlemmer trak sig tilbage, og ingen ønskede at afløse dem.
Kun formand Martin Serup var tilbage, men på afdelingens ekstraordinære generalforsamling torsdag aften blev tre nye medlemmer fundet og valgt til bestyrelsen.

Fortrøstningsfuld
– Jeg er glad og fortrøstningsfuld for fremtiden. Vi har en god økonomi og fine rammer i afdelingen, siger Martin Serup.
Den nye bestyrelse vil forsøge at danne frivillige arbejdsgrupper. De kan klare opgaver, der er mindre forpligtende end selve bestyrelsesarbejdet, så det bliver lettere at rekruttere frivillige. Og så kan de aflaste bestyrelsen i det daglige arbejde.

johs

Skriv kommentar

Your email address will not be published.