TMG-afdeling i krise: Kun formanden er tilbage

Fire bestyrelsesmedlemmer har trukket sig. Nu indkaldes til ekstraordinær generalforsamling.

Formanden for TMG Fodbold, Martin Serup
Formand Martin Serup: - Jeg er ked af det. Og lidt skuffet

– Jeg er ked af det. Og lidt skuffet.

Det siger formanden for TMG Fodbold, Martin Wiborg Serup, efter en generalforsamling, der har drænet bestyrelsen for de fleste kræfter.

På mødet onsdag aften trak fire bestyrelsesmedlemmer sig tilbage og ønskede ikke genvalg. Resultatet er, at formanden sidder alene tilbage i bestyrelsen.

– Der er sådan set ikke noget dramatik i det, for de fire har gode grunde til at trække sig, f.eks. fordi de har børn, der ikke spiller i TMG længere, siger Martin Serup.

Over 400 fodboldspillere i Mårslet
TMG Fodbold er en af de største afdelinger med over 400 medlemmer – lige fra sandkasse-fodboldspillere til old girls og -boys.

På generalforsamlingen ville ingen stille op som kandidat til bestyrelsen. Derfor kan afdelingen foreløbig kun fungere med de mest nødvendige aktiviteter. Den afgåede kasserer vil sørge for at betale regningerne.

Mindst to kandidater skal dukke op
Afdelingen vil så hurtigt som muligt indkalde til en ekstraordinær generalforsamling – med håbet om at finde mindst to kandidater, der vil stille op til bestyrelsen.

– Jeg ser ikke nogen risiko for, at fodboldafdelingen i Mårslet lukker, og jeg tror også, det lykkes at finde nye medlemmer, siger Martin Serup.

Mange vil ikke binde sig i to år
– Generelt kan vi godt finde frivillige til andre poster, f.eks. som trænere eller hjælpere til udlandsture. Der, hvor det kniber, er at finde folk til de lidt tungere poster. Mange viger tilbage fra at binde sig for to år i bestyrelsen.

– Er det en utaknemmelig opgave?

– Næh. En gang imellem kan bestyrelsen blive lidt en syndebuk, hvis der mangler bolde, eller der er sket fejl. Men det meste af tiden er det da dejligt at give børn gode oplevelser og gøre en forskel i lokalsamfundet, mener formanden.
johs

Skriv kommentar

Your email address will not be published.