Formålet med Mårslet Avis

Formålet med Mårslet Avis er at bringe nyheder og reportager som kan gøre borgerne i Mårslet og opland klogere på det lokalsamfund som de bor i. Geografisk dækker avisen postdistrikt 8320.

Mårslet Avis er et rent publicistisk og ikke kommercielt medie; Med andre ord et privat public service organ som er uafhængig af alle foreninger, myndigheder, virksomheder og andre eksterne interesser.

Indhold og form
Indholdet i Mårslet Avis skal være klassisk lokaljournalistik baseret på de journalistiske dyder: En kritisk og fair tilgang til alle kilder, tilstræbt objektivitet, tjek af fakta og prioritering ud fra hvad redaktionen opfatter som aktuelt og væsentligt.

I sin form vil Mårslet Avis være moderne ved kun at udkomme på nettet og formidle gennem både tekst, fotos, lyd og video.

Avisen indeholder ingen annoncer eller anden form for betalt indhold.

Mårslet Avis er tilmeldt Pressenævnet og følger nævnets Vejledning om god presseskik. Læs mere om dette under Etik, debat, citater og ophavsret.

Avisen opdateres løbende
Mårslet Avis er en samling artikler som løbende udvides med stof som redaktøren finder relevant og interessant for læserne. Ambitionen er at der skal komme et par nyheder, interviews eller reportager om ugen.

Ansvarshavende redaktør og udgiver er Per Henrik Hansen. Læs mere om ham på siden Manden bag.

Hør redaktøren forklare sig i denne video (3 minutter og 31 sek.):

Alternativt kan du klikke herunder for at høre et sammendrag af videoens lydspor:

I øvrigt: Kommasætningen i Mårslet Avis følger Dansk Sprognævns anbefaling om ikke at sætte startkomma. Det giver færre kommaer end den traditionelle kryds og bolle kommatering.