Tandervej vil fortsat blive spærret af og til

Resten af året skal trafikanter mellem Mårslet og Tander være forberedt på at blive sendt ud på en omvej, på grund af anlægsarbejdet ved Giber Ringvej. Vejbyggeriet kører stort set som planlagt, trods de store mængder vand.

I denne omgang har Tandervej været spærret et par uger. Skiltet siger spærring frem til 26. januar, men vejen var åben søndag den 23. Når vejen er spærret, er det på strækningen syd for rundkørslen ved Nymarks Alle og Damgårdstoften.

De kommende 10 – 11 måneder kan bilister og andre trafikanter ikke altid forvente at de kan bruge Tandervej på strækningen mellem Tander og rundkørslen ved Nymarks Allé og Damgårdstoften. De sidste par ugers spærring syd for rundkørslen bliver nemlig ikke den sidste. De periodevise spærringer kommer når det er nødvendigt for byggeriet af Giber Ringvej, oplyser vejbyggeriets projektleder Carsten Thomsen.

Hellere lukket i perioder end helt
– Selvom det er svært for borgerne at holde styr på hvornår Tandervej er åben/lukket, så forestiller vi os at de foretrækker at vi prøver at holde den åbent så meget som muligt, men på bekostning af overblikket. Det er ikke noget vi eller entreprenøren kan planlægge bedre da vejret har en stor betydning med den type jord der er i området, siger han.

Ifølge skilte ved vejen slutter den seneste spærring af Tandervej på onsdag, 26. januar. Undertegnede skribent kunne dog ved selvsyn konstatere at vejen var åben og skiltene væk allerede weekenden inden.

Vejbyggerne har ingen planer om at spærre andre veje til Mårslet i forbindelse med anlægget af den nye vej. Projektlederen tager dog det forbehold at der kan opstå uventede situationer som gør det nødvendigt at lukke en vej i en periode.

Ny rundkørsel skal anlægges
Der er bygget broer til de andre veje som Giber Ringvej skal krydse i nærheden af Mårslet; men netop ved Tandervej skal der anlægges en rundkørsel hvor man kan køre på og af den nye ringvej. Den nye rundkørsel vil blive anlagt i september eller oktober.

Ifølge Carsten Thomsen går vejbyggeriet stort set som planlagt, og han forventer fortsat at Giber Ringvej bliver åbnet i hele sin længde inden årets udgang.

På Facebook og andre steder har det vakt opsigt at der for tiden er hele søer med vand i udgravningerne til den nye vej. Men ifølge Carsten Thomsen skyldes det årstidens nedbør og er ikke værre end forventet.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.