Tandervej er spærret i otte uger

Fra 4. september til 27. oktober er vejen lukket mellem de to rundkørsler.

Stykket mellem de to rundkørsler på Tandervej er lukket frem til 27. oktober. Det gælder også for cyklister, selv om der på billedet er en der prøver lykken.

Tandervej skal udvides på strækningen mellem de to rundkørsler ved henholdsvis Nymarks Alle/Damgårdstoften og Giber Ringvej.
I samme ombæring og på samme strækning vil Aarhus kommune etablere en helle for cyklister i forbindelse med anlægget af den nye cykelsti rundt om Mårslet.
Det er begrundelsen for at vejen er spærret på stykket mellem de to rundkørsler i otte uger, fra mandag 4. september til fredag 27. oktober.

Fejl på kort
Kommunens folk har annonceret spærringen i Facebook-gruppen Giber Ringvej, men har illustreret den med et kort med fejl. På kortet ser det ud til at spærringen begynder ved Mustrupvej. Men det er forkert, oplyser projektleder Chris Harlev Thomsen til Mårslet Avis.

Det vil altså fortsat være muligt at køre fra det centrale Mårslet til Nymarks Alle og Damgårdstoften via Tandervej. Men det vil ikke være muligt at fortsætte ud til Giber Ringvej. Kun hvis man kommer fra Tander-siden kan man som sædvanlig køre til Giber Ringvej via den sydligste af de to rundkørsler.

To alternativer
Det fejlbehæftede kort fortæller også bilisterne at deres alternativ til at komme ud til Giber Ringvej er via Bedervej og Oddervej.
Dette er selvfølgelig en mulighed, men for de fleste der skal i retning mod E 45, vil det være hurtigere og kortere at køre via Obstrupvej og dens tilslutning til Giber Ringvej. Der vil der fortsat være åbent.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.