Stemningsfuld Sankt Hans ved Giber Å

Den nystiftede forening Giber Å Kulturdage samlede omkring 300 deltagere til Sankt Hans bål med musik og hygge ved åen neden for Vilhelmsborg.

Billede fra Giber Å Kulturdages Sankt Hans fest i 2022. Foto: Ole Jakobsen/JakobsenImages.dk

– Det blev en rigtig folkefest med over 300 deltagere, unge som ældre, fortæller Ole Jakobsen fra den nye forening Giber Å Kulturdage om foreningens Midsommerkoncert Sankt Hans aften ved Giber Å neden for Vilhelmsborg.

Waterfahl. Ole Jakobsen/JakobsenImages.dk

Ole Jakobsen, som af profession er fotograf, har sendt en række billeder fra arrangementet til Mårslet Avis sammen med disse ord:

“Mange havde medbragt stole, tæpper, lækker mad og dertil hørende drikkevarer. Det var den gode blanding af familiefest og festival.
Børnene nød at lave snobrød ved det lille bål i udkanten af området og de ”voksne” startede med en fællessang, inden de lokale Waterfahl gik på og lavede en fest.
Derefter holdt Astrid Elbek en båltale, med musik som tema og efter hende Midsommervisen, som fællessang, hvor der virkelig blev sunget med.
Efter fællessang gik Klezmerduo fra Højbjerg på og gav en glad koncert om togture og andet godt.
De sluttede af med kædedans og glade smil.”

Klezmerduo, Foto: Ole Jakobsen/JakobsenImages.dk

Midsommerkoncerten var Giber Å Kulturdages anden koncert langs Giber Å denne sommer. Ifølge Ole Jakobsen har begge været overvældende godt besøgt.
Næste koncert bliver Høstfest den 18. august på Skovmøllen med fællessang og spillemandsmusik.
Koncerterne er gratis og gjort mulige med økonomisk støtte fra Music City Aarhus 22.

Børn bagte snobrød. Foto: Ole Jakobsen/JakobsenImages.dk
Astrid Elbek, som er musiker, udviklingsleder Det Jyske Musikkonservatorium og forperson for Music City Aarhus 2022, holdt båltalen. Foto: Ole Jakobsen/JakobsenImages.dk
Alle aldersgrupper nød den smukke sommeraften. Foto: Ole Jakobsen/JakobsenImages.dk

Skriv kommentar

Your email address will not be published.