Småtgående guide til Hørret Skov

Mårsletteren Knud Ramian udgiver pjece med lette ruter for folk som ikke er lette til bens.

Tre af de fire ruter i pjecen begynder ved P-pladsen på Hørret Skovvej; en sidevej til Oddervej over for Moesgård Alle. Den fjerde rute begynder ved Hørret Enge.

Der er så dejligt i Hørret Skov; ikke mindst nu i den frodige forsommer hvor træernes kroner lyser lysegrønt og blomsterne folder sig ud på Uller Eng. Men hvordan skal man komme ind i og rundt i skoven hvis man skal bugsere rundt med en barnevogn eller er afhængig af en rollator, stok eller kørestol, eller hvis man bare er almindelig gangbesværet?

Fire ruter for småtgående
Det har Knud Ramian, som bor på Englodden, undersøgt og forfattet en lille pjece om. Pjecen beskriver fire velegnede ruter for den del af befolkningen som med Knud Ramians udtryk er småtgående.
Titlen er ‘Hørret Stille-skov for småtgående’, og den kan gratis hentes på nettet som en pdf-fil ved at klikke på linket https://bit.ly/342qVmi.

Flere pjecer på vej
Ifølge Knud Ramian er pjecen et udkast og den første af en serie.
– Jeg er i gang med flere tilsvarende pjecer for forskellige dele af Marselisborg-skovene. Jeg går selv ud og finder de egnede stier, men jeg håber at flere vil være med til at kortlægge dem og teste ruterne, siger han.
Knud Ramian er 77 år, men ikke selv småtgående. Han er pensioneret psykolog og meget andet samt aktiv i FUAM – Foreningen til Udvikling af Alderens Muligheder.
PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.