Slutspurt for salg af billetter til Midsommerfest 2024

400 billetter skal være solgt senest 15. maj for at festen bliver gennemført.

Foto fra 2023-udgaven af Midsommerfesten. En af de frivillige hjælpere, Claus Dietz fra Hørret, kørte rundt med en barcykel. Foto: Johannes Reimer.

Arrangørerne af Midsommerfesten 2024 brænder for at gentage succesen fra sidste år hvor alt klappede, folk hyggede sig med musik og samvær i det gode vejr om eftermiddagen og 580 festglade mårslettere deltog i aftenens spise- og dansearrangement.

Flere billetter skal sælges
Der skal bare lige og meget snart sælges godt et par hundrede billetter mere til aftendelen af arrangementet, hvis Mårslet igen i år skal have en midsommerfest med sjov og underholdning for både børn og voksne.
– Vi skal have solgt 400 billetter inden onsdag 15. maj for at vi kan være sikre på at vi kan betale leje af teltet, som er den største post på budgettet.
– Efter 15. maj kan vi ikke aflyse leje af det, forklarer Steffen Laustsen. Han er medlem af netværket Group 8320 som er festens hovedarrangør.
Ifølge en opgørelse lørdag morgen var der på det tidspunkt solgt 140 billetter.

To dages fest
Midsommerfesten begynder fredag 14. juni med Fed Fredag for børn og unge i teltet foran byens haller. Her arrangerer Mårslet Mingler lege, underholdning og musik med DJ: Mr Swing King.
Lørdag eftermiddag er der hygge med live-musik fra lokale bands, mad og drikke samt sjove TMG-aktiviteter på parkeringspladsen ved hallerne.
Om aftenen er der fest i teltet med musik, mad og drikke.

Flere oplysninger på Facebook. Billetter til Fed Fredag kan købes via dette link til Nem Tilmeld, og til lørdag aften via dette link: Nem Tilmeld.
Lørdag eftermiddag er der gratis adgang til festpladsen.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.