Skoleklasse samler penge ind mod kræft

Efter en af deres klassekammerater er blevet ramt af kræft, samler 7. b penge ind til indsamlingen Knæk Cancer.

Opdatering onsdag 20. oktober
Det indsamlede beløb er nu steget til 96.660 Kr., viser Knæk Cancers hjemmeside.

Eleverne i 7. b på Mårslet Skole er blevet så berørt af at en af deres klassekammerater er blevet ramt af leukæmi (blodkræft) at de er begyndt at samle penge ind til initiativet Knæk Cancer.

Indtil videre (søndag formiddag) er eleverne kommet op på 70.658 kr., fremgår det af Knæk Cancers hjemmeside, hvor man også kan donere til indsamlingen.

Vil skabe åbenhed
Samme sted skriver eleverne selv om deres indsamling:
“Vores gode ven og klassekammerat Oliver er syg med kræft, og vi håber, at vores indsamling kan være et bidrag til, at der bliver udviklet bedre behandlingsmuligheder for kræftramte, og også at der gives endnu bedre støtte til dem, der er ramt af kræft og deres familier. Vi ønsker med indsamlingen at skabe åbenhed om kræft og vise, hvor vigtigt det er, at vi husker at være gode venner – også på afstand for dem, der er ramt af alvorlig sygdom. Vi samler ind og markerer sammen håbet om, at Oliver snart bliver rask og kommer tilbage til os i skolen igen ❤️”

Stor opmuntring
Ifølge avisen B.T. er den kræftramte Oliver Riise Schleimann-Pedersen meget hårdt ramt af sygdommen, og på grund af hans svækkede immunforsvar må han ikke se ret mange af hans klassekammerater. Men deres indsamling er en stor opmuntring for ham.
– Jeg er mega glad for det. Det er bare dejligt at vide, at man har sådan nogle gode venner, siger han til B.T.

Knæk Cancer er en indsamling som er sat i gang af TV2 og Kræftens Bekæmpelse. Pengene går til at støtte kræftpatienter og deres familier, til forskning og udvikling af nye behandlingsformer.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.