Revyen lover lokale drillerier

Billetter til årets revy sælges i Superbrugsen ved kasse 1.

Giber Ringvej, TMG og andre lokale emner bliver taget under kærlig og humoristisk behandling i årets Mårslet Revy, lover instruktøren Kirstine Kristensen.

– De fleste af vores tekster er af lokale forfattere, og der er godt med lokale drillerier, siger hun med et forventningsfuldt smil i stemmen.
Årets revy er Kirstine Kristensens første som instruktør, men det er 10. gang hun er med i revyforeningen 105g Blandets årlige forestillinger. De foregående år har hun bidraget som skuespiller eller instruktørassistent.

Udover hende kommer der syv skuespillere på scenen i år. Tre musikere sørger for live-musikken, og derudover er der barpersonale, lys- og lydteknikere og så videre. I alt er mere end 25 mennesker med på holdet bag revyen, oplyser Henning Hansen, formand for 105g Blandet.

Et evighedsmedlem
Foruden de aktive har foreningen et enkelt evighedsmedlem, tilføjer formanden. Det er Bent Oxenvad som i mange år var flittig leverandør af tekster til revyen.
Fredag den 15. september fyldte han 100 år, og han er still going strong, forlyder det. De seneste år har den tidligere tandlæge Oxenvad holdt fri fra tekst-skriveriet, men titlen som evighedsmedlem af revyforeningen er han ikke sluppet fri af.

Tid og sted
Mårslet Revyen 2023 spiller i Borgerhuset fra onsdag 4. til lørdag 7. oktober, alle dage kl. 20 og med døråbning kl. 18.30.
Billetter a’ 135 kr. kan købes i SuperBrugsen ved kasse 1. Samme sted kan tilkøbes en spisebillet, også det til alle dage.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.