Regnen kunne ikke ødelægge festen

Det dårlige vejr satte sit præg på en del af Midsommerfesten, men den fede fredag for de unge og aftenfesten lørdag blev succeser.

Fredag aften var der højt humør ved de helt unges fest i teltet og bred hygge hos forældre-generationen på pladsen. Foto: Annette Vang.

Gedigne regnbyger skyllede over landet lørdag 15. juli hvor der var Midsommerfest i Mårslet. Men kun om eftermiddagen havde det fest-fjendtlige vejr effekt på stemningen og antallet af besøgende på festpladsen og i teltet ved byens Multihallen.
Både Fed Fredag festen for børn og unge fredag aften og lørdag aftens teltfest for alle aldre blev succeser med mange deltagere og høj stemning, fortæller Michael Haas fra Group 8320 som stod for arrangementet lørdag.

‘Et brag af en fest’
Til den fede fredag, som Mårslet Mingler stod for, var der solgt 450 billetter til børn og unge, og derudover var der omkring 250 voksne på festpladsen fredag aften, vurderer arrangørerne.
I teltfesten lørdag aften deltog omkring 500 mårslettere i alle aldre. Ifølge Michael Haas fik de et brag af en fest, og den indhyrede DJ formåede at få fest- og dansestemningen helt i top.

Lille overskud
Endnu er regnskabet ikke gjort op, men de foreløbige tal tyder på at der kommer et lille overskud ud af årets Midsommerfest.
Overskuddet bliver lagt ind i en pulje som skal være økonomisk fundament for næste års fest.
Og fest næste år bliver der helt sikkert, lyder meldingen fra Group 8320.
Gruppen vil inden næste midsommer finde en organisatorisk model for hvordan flere end Group 8320 medlemmer kan bidrage med frivilligt arbejde til festen.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.