OL-sølv til Julie fra Mårslet

Julie Leth og makkeren Amalie Dideriksen kom ind på en flot 2. plads i et dramatisk pointløb.

Cykelrytteren Julie Leth vandt sølv ved OL i Tokyo sammen med makkeren Amalie Dideriksen. Foto: Danmarks Idrætsforbund.

Sammen med makkeren Amalie Dideriksen vandt den 29-årige cykelrytter Julie Leth i dag sølvmedalje i kvindernes parløb på cykelbanen ved De Olympiske Lege i Tokyo. Julie Leth, som i dag bor i Aarhus, er opvokset i Mårslet hvor hendes forældre fortsat bor på Langballevej.

Sølvmedaljen kom i hus efter et dramatisk løb med flere styrt som blandt andet involverede de hollandske guld-favoritter. Begge hollændere kom dog på cyklerne igen, men forsinkelsen betød at de kun kom i mål som nummer fire. Begge danskere undgik at blive involveret i nogen af styrtene.

Guldmedaljen gik til de to cykelryttere fra Storbritannien, mens det russiske par vandt bronzemedaljerne.

Julie Leth og Amailie Dideriksen er regerende europamestre i parløb. Legene i Tokyo er Julie Leths OL debut, og hun har nu fri de sidste dage i Tokyo. Amailie Dideriksen skal i konkurrence igen på søndag hvor hun deltager i omnium-løbene på OL’s sidste dag.

Mårslet Avis’ redaktion siger kæmpestort tillykke til Julie Leth. Efter at have afbrudt ferien med denne breaking news fra Tokyo lover redaktøren at holde sig i ro frem til den annoncerede ferieafslutning 16. august.

1 kommentar

  1. Tillykke, Julie. Fantastisk flot kørt👏👏du er et forbillede for kvinde cykling🚴🏽🚴🏽🚴🏽

Skriv kommentar

Your email address will not be published.