Nye tanker og ny musik på den gamle højskole

Testrup Højskole inviterer i foråret til en række offentlige koncerter, foredrag og debataftener.

Synes man det er spændende at blive udfordret af nye vinkler på samfundets udvikling eller lytte til ny genre-overskridende musik, så er det godt at bo tæt på Testrup Højskole.
Den gamle højskole præsenterer på sin hjemmeside testrup.dk en række offentlige koncerter og andre arrangementer i løbet af foråret.

Feministisk økonomi
Emma Holten, som kalder sig selv feministisk aktivist, er en af de samfundsdebattører man kan møde i Testrup.
21. februar holder hun foredrag om begrebet feministisk økonomi. Ifølge højskolens hjemmeside er feministisk økonomi “en kritik, der med udgangspunkt i alle menneskers lige værd, forsøger at komme til bunds i historiens uretfærdigheder, så vi sammen kan skabe noget bedre”.

Livet med et handicap
En anden af forårets foredragsholdere er digteren Caspar Eric som vil fortælle om livet med CP (cerebral parese) i Danmark.
Det er ifølge testrup.dk en historie om hvordan vi systematisk glemmer den handicappede krop, og om alt det poetiske vi går glip af i et samfund hvor normalitetsbegrebet bliver strammere og strammere.

Musikalske udfordringer
På den musikalske front kan man på Testrup Højskole møde genre-overskridende musikere og bands som de færreste kender, men som er virtuoser inden for deres felt.
En af dem er den indiske sitarspiller Debasish Ganguly der 20. februar optræder med sin kvartet med tre danske musikere fra den moderne del af jazzens verden.
Musikken beskrives som påvirket af både klassisk indisk musik og af den eksperimenterende amerikanske jazzmusiker og orkesterleder Sun Ra.

Hele forårets program på Testrup Højskole kan ses på testrup.dk/arrangementer/.

PerH.

1 kommentar

Skriv kommentar

Your email address will not be published.