Nødhjælp søger indsamlere

Folkekirkens Nødhjælp har 20 pladser ledige til mårslettere som vil bruge et par timer på en god sag søndag 10. marts.

Landet rundt går indsamlere på gaden 10. marts. Foto: Folkekirkens Nødhjælp/Bax Lindhardt.

Folkekirkens Nødhjælp har lokalt i 8320 Mårslet brug for yderligere 20 indsamlere som søndag 10. marts vil bruge et par timer på organisationens årlige indsamling.

– Man kan godt gå to og to sammen, og man kan tage børn med på turen. Alle mødes kl. 10 i Sognehuset hvor der er kaffe og rundstykker inden man får udleveret en indsamlingsbøsse og går ud på sin rute. Og når man kommer tilbage, vil der være varm suppe, fortæller den lokale indsamlingsleder Ole Laursen.
I 8320-området bliver indsamlerne fordelt på mellem 40 og 50 ruter, efter hvor mange indsamlere der melder sig.

Entusiastiske højskoleelever
I Mårslet er Folkekirkens Nødhjælps indsamling en 15 år gammel tradition. Ligesom i tidligere år er der også i år stor opbakning fra eleverne på Testrup Højskole.
– Det var så dejligt at møde højskoleelevernes entusiasme da jeg var i Testrup for at tale med et par kontaktpersoner om indsamlingen. Det var en meget positiv oplevelse, siger Ole Laursen.
Han håber nu at omkring en snes mårslettere, udover dem der allerede har meldt sig, vil vise lidt af den samme entusiasme.

Pengene fra den landsdækkende indsamling vil i år gå til ofre for krigene i Gaza og Ukraine samt til ofre for klimakatastrofer i Malawi og Sydsudan.

Vil man samle ind, eller har man spørgsmål om det, kan man kontakte Ole Laursen på tlf. 23 70 77 73, e-mail lovland@1773.dk.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.