Mistænkeligt dødsfald skyldtes en ulykke

Hele lørdagen arbejdede politiet i Mårslet Søpark hvor en 33-årig kvinde var fundet død under mistænkelige omstændigheder. En 29-årig mand har været anholdt, men er løsladt igen efter politiet vurderede at dødsfaldet formentlig skyldtes en tragisk ulykke.

Politiet afspærrede lørdag en af vejene i Mårslet Søpark i forbindelse med efterforskningen.

OPDATERING 22. MARTS
Østjylland Politi udelukker nu definitivt at kvinden var udsat for en forbrydelse. Hun døde som følge af en tragisk ulykke, fastslår politiet.

Klokken 7.22 lørdag fik politiet via 112 anmeldelse om at en kvinde var fundet død på en adresse i bebyggelsen Mårslet Søpark på Hørretløkken.

Da politiet ankom til stedet, var der nogle omstændigheder der gjorde at dødsfaldet blev betragtet som mistænkeligt, muligvis drab, meddelte Østjyllands Politi ved middagstid. Samtidig blev det oplyst at politiet havde anholdt en 29-årig mand med “relationer til den 33-årige kvinde”.

Hele lørdagen arbejdede politiet intenst med sagen uden at finde den præcise dødsårsag. Men noget tydede på at der var tale om en ulykke med fatal udgang, og den 29-årige blev løsladt igen.

Indikationer på tragisk ulykke
Kl. 20.21 lørdag aften udsendte Østjyllands Politi en pressemeddelelse med blandt andet disse ord:
“Efterforskningen, herunder findestedsundersøgelsen ved retsmediciner og kriminalteknikere, har ikke fundet beviser på at der er tale om et drab. Der er på nuværende tidspunkt meget som indikerer at der har været tale om en tragisk ulykke. Den 29-årige mand der var anholdt i sagen, er derfor blevet løsladt igen lørdag aften.”

Efterforsket som drabssag
I samme pressemeddelelse siger politiinspektør Brian Voss Olsen:
– Når der er nogle omstændigheder ved et dødsfald der gør at politiet ikke kan udelukke en kriminel handling, så efterforsker vi det som en drabssag – herunder med henblik på at sikre alle nødvendige spor og beviser. I sagen fra Mårslet kan vi på nuværende tidspunkt ikke fastlægge den endelige dødsårsag. Der har allerede her til eftermiddag (lørdag, red.) været foretaget obduktion af den afdøde kvinde med henblik på at klarlægge dødsårsagen, og på den baggrund er det vores foreløbige vurdering at hun har været ude for en ulykke, siger politiinspektør Brian Voss Olsen.

Politiet er færdige med undersøgelserne på Hørretløkken, og alle afspærringer er ophævet igen.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.