Midsommerfesten er aflyst

Både eftermiddagens og aftenens aktiviteter er aflyst på grund af for lille interesse.

Plakaten for Midsommerfesten, modificeret af Mårslet Avis.

Den store Midsommerfest på boldbanerne og i hallerne 18. juni er aflyst. Det fortæller arrangørerne, Group 8320, TMG og Mårslet Minglers, i et opslag på Facebook. Som årsag oplyses et for lavt billetsalg til aftendelen med spisning og musik med bandet Le Freak.

Selv om eftermiddagens mere familierettede aktiviteter skulle være gratis, er også den del af festen droppet, oplyser TMG’s hovedformand Anders Braagaard til Mårslet Avis.
– Vi har fundet ud af at rigtig mange har andre planer den dag. Folk skal til andre fester og arrangementer som tidligere er blevet udsat på grund af corona. Så vi vurderer at der ikke vil komme ret mange til eftermiddagens aktiviteter, og derfor har vi aflyst det hele, forklarer han.

Aflysningen betyder dog ikke at TMG bliver en passiv forening hen over sommeren.
– Vi har vores sommerskoler i tennis og badminton, og den første uge af skolernes sommerferie kører vi med åben træning for alle, siger Anders Braagaard.

Kræmmermarked i august
I 2018 og tidligere år stod TMG’s håndbold- og fodboldafdelinger for byfestaktiviteter i august, i samme weekend som Juletræslauget holder sit traditionelle kræmmermarked. Ifølge Anders Braagaard har der været lidt snak i TMG om igen i år at lave aktiviteter den weekend, nu hvor Midsommerfesten er aflyst. Han tvivler dog på at det bliver til noget.
– Det skal i givet fald være nogle af afdelingerne der tager initiativ til det, og det er et stort arbejde at gå i gang med, siger han.

Arrangørerne af Midsommerfesten oplyser på Facebook at arrangementet vil blive gennemført næste år. De som har købt billet til den aflyste aftenfest vil få deres penge retur.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.