Redaktionen

Mårslet Avis produceres con amore – det vil sige af lyst og uden betaling – af to pensionerede journalister.

Reporter Johannes Reimer (Johs)

Jeg er skribent på Mårslet Avis og har fået lov til jævnligt at skrive nyheder og reportager i avisen.
I foråret 2023 gik jeg på pension fra DR hvor jeg har været ansat i de fleste år af mit arbejdsliv – som nyhedsvært, reporter og studievært.

Efter næsten 50 år i faget troede jeg egentlig at jeg havde fået nok af journalistik. Men jeg tog fejl. Det er så spændende et fag at jeg gerne bidrager uden at få løn.
Desuden tænker jeg at det er meget værd for en lille by som Mårslet at have et kritisk og uafhængigt lokalmedie. Det er med til at fremme et levende lokalsamfund, og det vil jeg gerne støtte.

Privat har jeg boet sammen med Jette i Mårslet i over 30 år og holder meget af byen, bl.a. fordi den er både fredelig og harmonisk samtidig med at den har et aktivt foreningsliv. Selv er jeg forholdsvis aktiv i Mårslet Cykel Motion MCM – og er generelt vild med at cykle.

Foto: Henrik Bjerregrav

Redaktør Per Henrik Hansen (PerH)

Jeg oprettede avisen i 2021, er ansvarshavende redaktør og skribent. Min drivkraft er at jeg brænder for journalistik og at jeg føler en stærk forbundethed til Mårslet hvor jeg har boet siden 1991 sammen med min hustru Solveig Kring og vores børn.

I min tid på arbejdsmarkedet har jeg blandt andet slidt på tastaturerne på lokalaviser på Lolland-Falster og i Nordsjælland, på dagbladet Information, fagbladet Økologisk Jordbrug og TV2 Østjylland. Desuden var jeg freelancer i 17 år.

Tidligere har jeg været med i Fællesrådets miljøudvalg og forretningsudvalg samt været aktiv i forskellige andre lokale foreninger og grupper.