Manden bag avisen

Per Henrik Hansen
Foto: Henrik Bjerregrav

Undertegnede er udgiver, ansvarshavende redaktør og skribent på Mårslet Avis. Jeg laver avisen con amore og får ingen støtte fra nogen. Min drivkraft er at jeg brænder for journalistik og at jeg føler en stærk forbundethed til Mårslet hvor jeg og min familie har boet i efterhånden 30 år.

CV
Jeg er journalist af uddannelse og var i 1980’erne praktikant og journalist på henholdsvis Lolland-Falsters Folketidende og Frederiksborg Amts Avis. Siden blev det til 11 år på dagbladet Information og til jobs på fagbladet Økologisk Jordbrug og TV2 Østjylland.
De sidste 17 år af min tilværelse på arbejdsmarkedet var jeg selvstændig freelancer inden for journalistik og kommunikation.
Undervejs har jeg også undervist på DMJX (Journalisthøjskolen), og jeg er fortsat tilknyttet skolens censorkorps.
I november 2020 gik jeg på efterløn, men jeg har stadig en vældig lyst til at lave journalistik, og jeg vil gerne bidrage til at borgerne i Mårslet er velorienterede om hvad der sker i byen og dens opland.

Livet i Mårslet
En stor del af tiden siden min hustru Solveig Kring, vores børn og jeg flyttede til Mårslet i 1991, har jeg været aktiv i byen på forskellig vis. Blandt andet har jeg været med i Fællesrådets miljøudvalg og forretningsudvalg, og jeg var med i det Væreby-Leveby-projekt der kørte omkring årtusindskiftet. Aktuelt er jeg involveret i arbejdet med at bevare den grønne kile ved Eskegården, og efter nogle års pause er jeg igen en af de frivillige morgen-trafikvagter ved fodgængerovergangen på Tandervej.

Tanker og etik
Læs mere om mine ideer med Mårslet Avis under Tankerne bag. Og læs om avisens principper for god presseskik, debat og ophavsret på siden Etik, citater, debat og ophavsret.
Tak fordi du læser med.

Per Henrik Hansen, Gammel Bedervej 10, 8320 Mårslet