Mårsletter udtaget til OL

Cykelrytteren Julie Leth bliver et af de danske medaljehåb ved OL i Tokyo.

Cykelrytteren Julie Leth vandt sølv ved OL i Tokyo sammen med makkeren Amalie Dideriksen. Foto: Danmarks Idrætsforbund.

Julie Leth fra Mårslet er så hurtig på en cykel at hun er udtaget til den danske hold i banecykling ved De Olympiske Lege i Tokyo i slutningen af juli og begyndelsen af august.
Hun skal køre parløb sammen med Amalie Dideriksen som hun vandt EM i samme disciplin med i både 2018 og 2019. I 2019 fik de to også bronze ved VM i parløb, ligesom Julie Leth har vundet adskillige andre sejre og medaljer ved store konkurrencer i Danmark og internationalt.

Har boet det meste af sit liv i Mårslet
28-årige Julie Leth bor i dag i Aarhus, men hun har gået i skole i ni år på Mårslet Skole og har boet her i byen det meste af sit liv.
Når hun ikke lige træner til konkurrencen på bane i Tokyo er Julie Leth i gang med sin 10. sæson som professionel cykelrytter på landevej, oplyser hendes far Jens Leth. Hun kører for det tyske hold Ceratizit-WNT.

Også kæresten skal til OL
Julies kæreste er en anden professionel cykelrytter, Lasse Norman Hansen. Også han er udtaget til den det danske OL hold og skal køre parløb sammen med Michael Mørkøv samt omnium.
Skribenten bag disse linjer tør godt forudsige at der vil bliver heppet lidt ekstra i en del stuer i Mårslet når konkurrencerne på den japanske cykelbane begynder 2. august.
PerH.

1 kommentar

  1. Før var hun pige, son 28årig er hun vist så udviklet at man kan kalde hende for kvinde!

Skriv kommentar

Your email address will not be published.