Mårsletter har succes med hudplejeprodukter

Karina Lassen fra Mårslet har stiftet virksomheden Mums With Love som producerer allergivenlige hudplejeprodukter. Hun har erhvervsmanden Claus Hommelhoff med på vognen og har efter et halvt år allerede solgt 30.000 produkter.

Karina Lassen er kommet godt fra start med sin produktion af allergicertificerede hudplejeprodukter. Foto: Mums With Love.

Kombinationen af corona, salgserfaring og en irritation over at der ikke fandtes flotte børne- og allergivenlige hudplejeprodukter har fået 45-årige Karina Lassen fra Mårslet til at springe ud som iværksætter og virksomhedsejer.
Mere præcist står hun bag virksomheden Mums With Love der sælger hudplejeprodukter til hele familien. Siden starten i oktober 2021 har hun allerede solgt mere end 30.000 produkter, og hun er nu i gang med at ansætte folk til at hjælpe.
Mums With Love-produkterne er kommet på hylderne i mere end 40 lufthavne, Name It-butikker og Matas, fortæller en pressemeddelelse.

Forretning blev lukket af corona
Om baggrunden fortæller hun at hendes daværende forretning lukkede fra det ene sekund til det andet da corona rullede ind over verden for to år siden.
I stedet for at sætte sig ned og give op handlede hun. Med hjælp fra kæresten gik hun i gang med at undersøge mulighederne for at få produceret allergivenlige hudplejeprodukter til børnefamilien, og nu, blot to år senere, er der fuld gang i forretningen.
I september sidste år stod hun med de første syv produkter i hånden, og i oktober kunne hun for første gang se dem stå på hylderne i Aalborg Lufthavn.

Søgte efter rene produkter
– Idéen opstod for mange år siden fordi jeg søgte efter rene og naturlige produkter til mine børn og mig selv. Jeg kunne kun finde dem i supermarkederne, så dem købte jeg og fyldte over på nogle pæne flasker så de kunne stå fremme på badeværelset og dekorere, siger Karina Lassen.

Det første halvandet år af corona-pandemien blev brugt på at udarbejde en forretningsplan og præsentere den for forskellige investorer. Til sidst var der fire tilbage, og blandt dem endte Karina Lassen med at vælge den kendte aarhusianske erhvervsmand Claus Hommelhoff.

Karina Lassen og produkterne

  • Mums With Love er allergicertificerede og svanemærkede hudplejeprodukter til hele familien.
  • Alle produkter er lavet med bæredygtighed for øje.
  • Agenter i blandt andet Norge, Holland, Belgien og Estland sælger produkterne ind til forretninger.
  • Karina Lassen er født og opvokset i Mårslet hvor hun også bor nu og er mor til William og Olivia.
  • Se mere på mumswithlove.dk.

Begejstret investor
Ifølge pressemeddelelsen er Claus Hommelhoff begejstret for powerkvinder som Karina, og han var slet ikke i tvivl om at han ville investere i hendes forretning.

– Idéen var så fantastisk, og Karina er sådan en ildsjæl, så det var det helt rigtige for mig at investere i Mums With Love. Hun er en powerkvinde der tænker ud af boksen, og jeg kan godt lide at hjælpe nogen der brænder så meget for sit produkt som hun gør, siger Claus Hommelhoff der ejer 40 procent af Mums With Love.

Flere produkter på vej
Indtil videre er der syv forskellige produkter, men Karina Lassen har planer om flere så hun rammer alle fra baby til gammel.

– Min drøm er at blive et stort og kendt brand både herhjemme og internationalt. Jeg vil være familiens foretrukne valg af hudplejeprodukter, siger hun.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.