Mårslet har fået sin egen avis

Fra i dag er Mårslet Avis på nettet med helt lokale nyheder, reportager og interviews.

PC-skræm med Mårslet Avis
10. april 2021 kom Mårslet Avis på nettet.

Af Per Henrik Hansen

Helt lokale nyheder af enhver slags, reportager om livets gang i Mårslet og interviews med interessante mennesker i lokalområdet. Det er hvad du kan forvente at finde i Mårslet Avis som i dag er lanceret på webadressen mårsletavis.dk.

Avisen er en samling artikler der løbende vil blive udvidet med en, to, tre eller flere nye om ugen, efter hvad der er stof og ressourcer til.

Kun journalistik, ingen annoncer
Mårslet Avis har ingen annoncer, men indeholder udelukkende journalistisk formidlet stof af enhver art. Det bliver hovedsageligt i form af tekst og fotos, men du får også mulighed for at se videoer og høre lydfiler i avisen.

Avisen skal hverken konkurrere med det velkendte Mårslet Bladet eller med Facebook opslagstavlen for Mårslet, men skal være et supplement til begge. I Mårslet Bladet og på Facebook kommer du fortsat til at finde masser af stof som ikke kommer i avisen, og omvendt kommer Mårslet Avis givetvis til at indeholde en masse nyheder og informationer som du ikke vil få gennem bladet eller opslagstavlen på Facebook.

Der er fri adgang til alle artikler i Mårslet Avis der er startet af undertegnede som et con amore projekt.

Uafhængig journalistik
Journalistikken kommer til at hvile på fagets klassiske dyder for uafhængighed, fairness og dokumentation, og avisen er helt uafhængig af økonomiske og politiske interesser. Der er ingen organisatoriske eller økonomiske bånd til kommunen, fællesrådet, foreninger, virksomheder eller andre.

På siderne Tankerne bag, Etik, citater, debat og ophavsret samt Manden bag kan du læse mere om avisen og dens udgiver. Under Tankerne bag er der blandt andet en godt 3 minutter lang video hvor jeg fortæller om avisens formål med mere. Du kan også høre et uddrag af videoens lydspor ved at klikke her:

Avisens web-adresse kan både skrives med å – mårsletavis.dk – og med aa – maarsletavis.dk. Begge stavemåder fører samme sted hen.
Velkommen som læser af avisen. Jeg håber du kan lide hvad du ser!

Avisudgiver Per Henrik Hansen
Foto: Henrik Bjerregrav

9 kommentarer

  1. Fantastisk start med relevante og læsevenlige historier fra vores lokalområde. Det hele er krydret med flot layout og fine målsætninger. Det lover godt for Mårslet.

  2. Dejligt Per du bliver ved med at kæmpe for byen. Godt initiativ at holde byens befolkning orienteret om hvad der rører sig i lokalsamfundet.
    Husk der er digital generalforsamling i Brugsen den 21.4. Man skal tilmelde sig i Brugsen

  3. Tak for dit altid store engagement!
    Og kæmpe tillykke med din nye avis, som jeg ved du har overvejet og planlagt i et stykke tid.
    Jeg ved allerede mere om byen nu end før😀.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.