Loppemarked kom helt tilbage på sporet

Tre års ufrivillig pause gav ikke skår i kundernes og de frivillige hjælperes opbakning til TMG Håndbolds traditionelle loppemarked.

I blændende solskin genopstod det traditionelle loppemarked på p-pladsen ved OK tanken lørdag i fuld vigør.
Mårslettere i trængsel passerede forbi de mange boder i kigge- og købe-tempo, de hyggede sig med hinanden over en fadøl eller sodavand, de gættede på grisens vægt. På den gode måde var alt som det plejer, trods tre års ufrivillig pause på grund af corona-restriktioner.

Det var da også en glad og lettet loppe-leder Flemming Christiansen fra TMG Håndbold som Mårslet Avis talte med næste formiddag.
Inden lørdagens marked havde han forventet en nedgang i omsætning og overskud i forhold til tidligere bedrifter. Men sådan kom det ikke til at gå.

Overskud mindst 45.000 kr.
– Det gik rigtig godt. Vi havde en omsætning på omkring 70.000 kr., og når vi får gjort regnskabet endeligt op, ender vi med et overskud på mellem 45.000 og 50.000 kr. Det er samme niveau som førhen, fortæller han.
Overskuddet går til aktiviteter i TMG’s håndboldafdeling, primært for børne- og ungdomsspillerne.

– Vi er meget glade den kæmpe opbakning vi fik fra byens borgere, både med at give og købe ting og sager. Jeg vil også godt sige tak til de over 60 nye og gamle frivillige som var med til at få det hele op at stå, siger Flemming Kristiansen.

Og hvad så med grisen? Ved dagens slutning viste det sig at den vejede 93,5 kg. Det var der to spillere der havde gættet på, og de får nu en halv gris hver, slagtet, parteret og klar til dybfryseren.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.