Loppemarked igen efter tre års pause

Lørdag 3. juni er der mulighed for at gøre en god handel og få en hyggestund når TMG Håndbold genoptager traditionen med loppemarked på P-pladsen ved OK-tanken. Og Juletræslauget arrangerer kræmmermarked i august.

De første kunder stod klar allerede inden der blev åbnet for loppemarkedet i 2019. Foto: TMG Håndbold.

Efter tre års tvungen pause på grund af corona-restriktioner arrangerer TMG’s håndboldafdeling atter loppemarked på P-pladsen ved OK-tanken. Årets marked åbner lørdag 3. juni kl. 10, og det lukker kl. 15, oplyser Flemming Kristiansen fra TMG Håndbolds Loppeudvalg.

Udover chancerne for at gøre et kup i salgsboderne, giver loppemarkedet også mulighed for en hyggestund. Der bliver salg af fadøl, vin, sodavand, pølser, popcorn og varme vafler samt konkurrence om at gætte vægten på en levende gris. Vinderen får efterfølgende grisen udleveret, dog først efter den er blevet slagtet og parteret i fryseegnede portioner.

Indsamling aftenen før
Indsamling af ting og sager til loppemarkedet finder sted fredag 2. juni fra kl. 18. Har man noget man vil donere til loppemarkedet, skal man stille det ud på fortovet samme dag fra kl. 17.
Indsamlerne kører over hele Mårslet og i oplandsbyerne Testrup, Hørret, Langballe og Storhøj.

– Og har man noget som kræver særlige hensyn, for eksempel fordi det ikke kan tåle at stå ude, så kan man ringe til mig på tlf. 29 90 16 65 eller til Ole Gade på tlf. 61 36 25 50, siger Flemming Kristiansen.
Arrangørerne er interesserede i alle slags ting til loppemarkedet, dog ikke gamle TV-skærme og defekte genstande.
De ting som ikke bliver solgt, bliver efter lukketid kørt til genbrugsstationen i Malling og behørigt sorteret.

Spændt på årets resultat
Tidligere har loppemarkedet givet et overskud på 50.000 – 60.000 kr.
– Men i år vil vi også være tilfredse med mindre. Der er jo sket et kulturskift så folk er begyndt i højere grad selv at handle med brugte ting, og det kan nok gå ud over vores salg. Vi håber dog at der stadig kan være nogle lopper til os, siger Flemming Kristiansen.
Overskuddet går ubeskåret til TMG Håndbold så for eksempel klubbens drenge- og pigehold kan få tilskud til weekendture og stævner rundt om i landet.

50 år gammel tradition
Omkring 90 frivillige er på den ene eller anden måde med til at sørge for at loppemarkedet kan gennemføres.
Der er tale om en cirka 50 år gammel Mårslet-tradition. De første år i begyndelsen af 1970-erne blev markedet holdt i Borgerhuset, og kun hvert andet år.

Kræmmermarked i august

Om tre måneder bliver der endnu en chance for at gøre et godt køb af brugte ting i Mårslet. 19. august arrangerer Mårslet Juletræslaug nemlig igen sit årlige Kræmmermarked i Bomgårdshaven.
Her er konceptet at private kan leje en stadeplads til salg af egne varer.

En stadeplads på 3 x 3 meter kan lejes ved indbetaling af 50 kr. med Mobilpay til 3083wb. Derpå får man med en sms tildelt et stadenummer, oplyser Juletræslauget.
Har man spørgsmål, kan man stille dem til Lisbeth Christensen, tlf. 22 51 32 88.

Kræmmermarkedet 2021 var begunstiget af godt vejr.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.