Karateklub er kommet op på 26 medlemmer

Børn og voksne kan træne sammen i Budokan Århus. Klubben oprettede en afdeling i Mårslet for halvandet år siden.

Karatekæmpere i alle aldre og køn træner sammen i gymnastiksalen på Mårslet Skole. Foto: Budokan Århus.

1. april sidste år oprettede karateklubben Budokan Århus en afdeling i Mårslet, og nu, blot 17 måneder senere, er afdelingen oppe på at have 26 medlemmer. En del er børn i alderen 7 til 13 år, de øvrige er voksne fra 39 til 42 år.

Børn og voksne træner sammen
Flere af de voksne er forældre til nogle af børnene. Modsat de fleste andre idrætsklubber har Budokan Århus fælles træning for drenge, piger, kvinder og mænd, uanset alder.
– Børn kan deltage både uden og med en forælder og voksne kan naturligvis deltage uden børn, skriver klubbens formand og chefinstruktør Flemming Skafsgaard Larsen i en mail til Mårslet Avis.

Alle kan deltage
– Alle fra syv år og op kan deltage uanset fysiske kræfter. Vi er fem instruktører, og holdet bliver opdelt i niveau og træningen tilrettelægges med udgangspunkt i deltagernes alder, erfaring og fysiske formåen, forklarer han.
Budokan Århus underviser i og træner den oprindelige karate. Ifølge chefinstruktøren bliver der lagt vægt på den personlige udvikling, selvtillid, fysisk formåen og evnen til at klare sig i konfliktsituationer.

I skolens gymnastiksal
Træningen i Mårslet foregår i skolens gymnastiksal onsdag fra kl. 17.30 og lørdag formiddag. Lørdag er det kun for juniorer og voksne.
Flere oplysninger ligger på klubbens hjemmeside.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.