Kæphesteridning på Vilhelmsborg

Lørdag 11. juni lægger Vilhelmsborg bane til finalerne i Dansk Ride Forbunds Kæpheste Cup. Der bliver også konkurrencer for firbenede heste og ponyer.

En kæphest med rytter forcerer i flot stil en bom på forhindringsbanen. Arkivfoto fra Dansk Ride Forbund.

Vil man se flotte kæpheste med entusiastiske ryttere der i fuldt tospring springer over bomme på en forhindringsbane, så skal man slå vejen forbi Vilhelmsborg lørdag den 11. juni. Den dag ligger det nationale og lokale hestesportscenter bane til intet mindre end finalerne i Dansk Ride Forbunds Kæpheste Cup.

Kæphesteryttere konkurrerer også i slalomridning mellem kegler. Arkivfoto: Dansk Ride Forbund.

Samme dag er der også konkurrencer i mere almindelige discipliner inden for hestesport, med deltagelse af firbenede heste og ponyer.

En festdag
I en pressemeddelelse fra Dansk Ride Forbund (DRF) omtales dagen som en festdag i ridesportens tegn og “et brag af en afslutning på Dansk Ride Forbunds multisportsturneringer DRF Kæpheste Cup, DRF Multi Cups og DRF ForhindringsCup for voksne. Turneringer, som inkluderer spring på kæpheste, stafetleg på ponyer og forhindringsbane på hesteryg.”

DRF forventer at stævnet vil samle hesteentusiaster fra hele Jylland og Fyn.
“Der vil være ryttere på banen fra tidlig morgen til langt ud på eftermiddagen, og det vil selvfølgelig være muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen”, slutter pressemeddelelsen.

Kæpheste til konkurrencer kan være meget fint udsmykkede, Arkivfoto: Dansk Ride Forbund.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.