Juletræet tændes 2. december

Mårslet Juletræslaug lever op til sit navn og sørger igen for at et lokalt juletræ kan lyse op på pladsen ved kirken i årets mørkeste måned.

Arkivfoto fra tændingen af juletræet i 2021.

Hvis man vil være med til den traditionsrige tænding af byens juletræ, så skal man møde op ved pladsen foran kirken lørdag den 2. december kl. 16.
Mårslet Juletræslaug vil ikke alene skaffe et smukt træ fra en lokal leverandør, lauget har også indgået en aftale med nogle julemænd som vil møde op med lidt sødt til børnene og gløgg til de voksne.

Sang og brændevin
Derudover bliver der sang og musik, og efter tændingen er der mulighed for at synge videre på julens sange i kirken.
I forbindelse med tændingen bliver der også trukket lod om tre flasker julesnaps fra Mårslet Brændevinslaug blandt alle som i årets løb har købt et af juletræslaugets støttebeviser.

Tændes dagligt morgen og aften
Juletræslauget er meget energibevidst. Ikke alene er lysene på træet af den strømbesparende led-type, de vil også kun være tændt fra kl. 6 til 9 og igen fra kl. 15 til 24 frem til 2. juledag.
Juletræslauget takker deltagerne ved årets kræmmermarked, køberne af støttebeviser, begge de lokale dagligvarebutikker, Mårslet Kirke samt vognmand Per Andersen for deres bidrag til at Mårslet også i år får et juletræ.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.