Ingen Letbane til Odder i en uge, og ingen til Aarhus i en weekend

På grund af arbejde med Giber Ringvej kører Letbanen ikke mellem Mårslet og Odder fra 4. til 10. juli. I weekenden 9.-10. juli er der heller ingen tog til Aarhus.

Fra mandag 4. til og med søndag 10. juli er alle Letbanens tog mellem Mårslet og Odder aflyst. Årsagen er at en bro til Giber Ringvej skal skubbes ind under letbanesporet, der hvor den nye vej og banen krydser hinanden mellem Beder og Malling, kan man læse på letbanen.dk.

I weekenden 9. – 10. juli kører der heller ingen letbanetog mellem Mårslet og Aarhus. Det hænger sammen med at sporskiftet på Viby Station skal udskiftes fordi det er nedslidt.

Den nye bro skal skubbes ind under Letbanens skinner lidt øst for Oddervej, umiddelbart syd for Beder. Kort fra Giber Ringvejs Facebookgruppe.

Facebook advarer teknikkerne bag vejbyggeriet om at arbejdet med broen under Letbanen vil give en del lokal støj døgnet rundt, det meste af ugen.

Ifølge letbanen.dk indebærer arbejdet at der skal fjernes 40 meter spor inden broen kan blive skubbet på plads. Til sidst skal banens dæmning og spor genetableres.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.