I år skal det være: Midsommerfest for hele byen

Forberedelserne til en stor midsommerfest for børn og voksne 17. juni er i fuld gang. Et godt salg af billetter de næste fire uger vil sikre gennemførelsen.

Billede fra Midsommerfesten i 2019. Foto: Group 8320.

Lørdag 17. juni bliver en livlig dag i Mårslet, med Midsommerfest med højt humør og masser af underholdende aktiviteter for både børn og voksne på p-pladsen foran Mårslet Hallen.
Det er hvad netværksgruppen Group 8320 arbejder ihærdigt for. Også TMG og kvinde-netværket Mårslet Mingler er involveret i forberedelserne.

Eftermiddag og aften
– TMG arbejder på at lave et fantastisk set-up for eftermiddagen, fortæller Anders Koch fra Group 8320.
Group 8320 vil selv stå for aftenens fest i et stort telt som skal rejses på p-pladsen foran hallen. Her bliver der spisning, live-musik, DJ og dansegulv, fremgår det af et opslag i Facebook-gruppen Midsommerfest i Mårslet lørdag den 17. Juni 2023.

Alle aldersgrupper
Ifølge Anders Koch er det endnu ikke afgjort hvem der skal spille ved aftenens fest, eller hvad der nærmere skal være af aktiviteter om eftermiddagen, udover hoppeborg, streetsport og kåring af Road of the Year. Men det bliver noget for alle aldersgrupper, og det bliver helt sikkert sjovt, lover arrangørerne.

Aflysninger skræmmer ikke
Efter to vellykkede midsommerfester i 2018 og 2019 har der været tre år med aflysninger. I 2020 og 2021 på grund af corona-restriktioner, og i 2022 på grund af for få solgte billetter.
Alligevel er aflysning ikke et tema i Group 8320 i år, fortæller Anders Koch.
– Midsommerfesten er fra i år tilbage som en fast tradition i Mårslet, siger han.

Status 11. april
En genoplivelse af Midsommerfesten kræver dog opbakning fra byen. 11. april vil arrangørerne gøre status over billetsalget til festen om aftenen. Hvis der til den tid ikke er solgt omkring 500 billetter, kan festen blive aflyst igen i år.
– Vi er nødt til at vide at vi kan dækket de store udgiftsposter, såsom leje af teltet, før vi kan fortsætte planlægningen efter 11. april, forklarer Anders Koch.

Opbakning nødvendig
Kort sagt skal man købe billet inden 11. april hvis man vil vise sin opbakning til midsommerfesten. Skulle festen ende med at blive aflyst, vil de solgte billetter blive refunderet.
Billetterne til aftenfesten koster 195 kr. for voksne og 95 kr. for børn fra 6 til 11 år. Børn op til 5 år er gratis. Priserne er inklusive spisning. Billetterne kan købes via dette link.
Eftermiddagens aktiviteter er gratis.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.