Hvilken vej skal vi nu, du?

Til den ene eller den anden side? Den seneste uge har de to gule skilte givet frit valg i T-krydset for enden af Obstruovej.

Øhh, hvad er lige meningen her? Skal jeg først køre i den ene retning, og så i den anden? Eller skal de to gule skilte understrege at man kan køre i begge retninger på Hørretvej og Tandervej, hvis nogen ellers skulle være i tvivl?

Den sidste uges tid har trafikanterne haft god grund til at undre sig når man ad Obstrupvej kører ned forbi kirken og hen til T-krydset med Hørretvej og Tandervej.
Her har der den seneste uges tid stået to af den slags gule skilte med pile der bliver brugt ved midlertidige omkørsler, men med pilene pegene mod hinanden. Som en slags skilteskovens udtryk for vægelsind og rådvildhed.

Avisen har spurgt hos kommunens forvaltning Teknik og Miljø om hvad meningen er. Svaret er at der ikke er nogen mening med det dobbelte pegeri. Derimod er der tale om en fejl, som ifølge Mahamud Sahid Mahamoud, akademisk sagsbehandler i Aarhus Kommune, er begået af entreprenørvirksomheden MJ Eriksson.

Skiltene er ganske enkelt stillet forkert op. I stedet skulle det ene pege op ad Obstrupvej og det andet op ad Hørretvej. MJ Eriksson vil rette det hurtigst muligt, lover Mahamud Sahid Mahamoud.
Stillet rigtigt op, kommer skiltene til at markere omkørslen mellem den spærrede del af Tandervej (ved tilkørslen til Giber Ringvej) og tilkørslen til Giber Ringvej via Obstrup Tværvej.
Mere om spærringen af Tandervej her: Tandervej spærres i to måneder.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.