Hold Mårslet Ren dagen på en ny måde

Collage af affald indsamlet langs Jelshøjvej. Foto: Stilauget.

Trods corona bliver traditionen med en Hold Mårslet Ren dag genoptaget på søndag, men uden fælles kaffe og morgenbrød.

Den mangeårige tradition for en Hold Mårslet Ren dag i løbet af foråret blev sidste år aflyst på grund af corona-nedlukningen. Men sådan skal det ikke være i år selv om covid-19 smitten fortsat belejrer samfundet og man ikke må forsamles udendørs mere end 10 personer.

Stilauget, som står for dagen, har i år organiseret affaldsindsamlingen på coronasikker vis. Det betyder at den sædvanlige fælles morgenkaffe og rundstykker ved dagens begyndelse er aflyst. I stedet skal alle der vil være med bare gå i gang med at samle affald ind langs veje og på offentlige arealer på søndag.

Sådan kommer det til at foregå
Mårslet-opslagstavlen på Facebook skriver Emma Søe fra Stilauget:

“Hver især og helst i de bobler, som I tilhører, samler I i løbet af søndagen skidt og skrald, som ikke bør være langs vejkanterne eller i det bynære område. Hvis I mangler store plastikposer eller gribetænger, så kan de afhentes foran SuperBrugsen søndag d. 18. april kl. 10.00 (men der er ikke kaffe m.v. som i de gode gamle dage).

Når indsamlingen er forbi, vil vi gerne have et billede af affaldet, gerne sammen med indsamlerne. Vi vil bruge billederne til at synliggøre arbejdet med indsamlingen ved at lave en billedcollage til offentliggørelse. Vi beder dig om at gøre 2 ting:

1. læg billedet på Facebookgruppen ”Mårslet og Omegns Opslagstavle” i løbet af søndagen

2. gå i Mårslet SuperBrugs dagen efter, den 19. april, og hent en gave som belønning for, at du har deltaget i Hold-ren-dagen (medbring dit affaldsbillede som dokumentation).

Hvis I får samlet mere affald, end I kan have i jeres egen private affaldscontainer, så kan I komme og aflevere dette den 18. april mellem kl. 12.00 og kl. 18.00 bag ved SuperBrugsen. Der vil stå et skilt, så I ikke kan tage fejl.

Stilauget ønsker jer alle en god tur og godt vejr den 18. april.”

Skriv kommentar

Your email address will not be published.