Frisør flytter til Odder

Onsdag 23. februar er sidste dag man kan blive klippet af Lene Jensen i den gamle stationsbygning på Banevej. Seks dags senere slår hun døren op for en kombineret frisørsalon og klinik for alternativ behandling i Odder.

Frisør Lene Jensen flytter fra Mårslets gamle stationsbygning til Rosensgade i Odder.

Den sidste onsdag i februar bliver Mårslet en frisørsalon fattigere. Bag en lukket dør vil Lene Jensen i Frisørhuset på Banevej de følgende dage pakke salonens inventar ned for at flytte det til Rosensgade 43 i Odder. Der vil hun 1. marts holde åbent hus i sin nye salon, hvor hun også vil tilbyde alternativ behandling.

I den nye salon i Odder vil Lene Jensen udleve sin drøm om at kombinere frisørfaget med alternativ behandling.

– Siden min barndom har jeg interesseret mig for den alternative verden, og via uddannelser har jeg dygtiggjort mig, så jeg er klar til at åbne ny forretning med frisør og alternativt.
– Frisørfaget elsker jeg stadig, og det bibeholder jeg samtidigt med at jeg får udlevet mine andre drømme, fortæller hun.

Plads til alternativ behandling
Det nye lejemål i Odder er mere end dobbelt så stort som salonen i Mårslet. Dermed bliver der plads til et separat lokale hvor klienter kan få behandling med metoder som engleterapi, tankefeltterapi, metasundhed og kinesiologi.
Også makeup, neglepleje og yoga tilbyder Lene Jensen, udover naturligvis klipning og hårpleje.

Stadig mest frisør
– I første omgang regner jeg med at bruge en halv til en hel dag om ugen på det alternative; og efter nogen tid måske op til to dage om ugen. Så jeg vil stadig være frisør tre fjerdedele af tiden, siger hun.

Lene Jensen har været frisør i 28 år, deraf de 17 med egen salon i Mårslet. Enkelte ældre og faste kunder klipper hun i deres hjem, og det vil hun fortsat gøre.

Der er endnu ikke nogen ny lejer til lokalet i den gamle stationsbygning, oplyser udlejeren Marcel Zadeh.

Læs eller genlæs det interview med Lene Jensen som Mårslet Avis bragte 1. juli 2021 under overskriften Frisøren får del i kundernes glæder og sorger.

2 kommentarer

    • Kontakt Lene Jensen i Odder for at få kontaktinfo på udlejeren.
      Mvh. Per Henrik Hansen

Skriv kommentar

Your email address will not be published.