Fra lille bondegård til ny familiebolig

Familie vil bygge hus i landsbystil på hjørnet af Hørretvej og Hørret Byvej.

Grunden på Hørret Byvej 2 er ryddet for at give plads til et nybygget hus til familien Hoffmann og Balmer.

Med sine 5.500 kvadratmeter er grunden stor nok til at der kunne ligge flere boliger, men faktisk er det kun en enkelt bolig der skal bygges på den meget synlige grund på Hørret Byvej 2, ved T-krydset mod Hørretvej.

– Vi bygger bare et hus til os selv og vores børn, fortæller Anne-Marie Hoffmann der har købt grunden sammen med sin mand Anders Balmer.
Familien bor i dag i selve Mårslet.

Mega-heldige
– Vi var mega-heldige at vi fik mulighed for at købe den grund. Den ligger jo et forrygende sted og i et dejligt lokalsamfund, tilføjer hun.

Da de nye ejere købte grunden for et halvt års tid siden, var den bebygget med et gammelt stuehus og et par andre mindre bygninger fra den gang der blev drevet landbrug på stedet. Men som de talrige trafikanter på Hørretvej kan se, er de gamle bygninger og en stor del af den forvildede beplantning nu fjernet, og grunden ligger klar til at der kan bygges nyt på stedet.

Byggeri først færdig om et par år
Det kommer dog til at vare nogen tid endnu før byggeriet går i gang, for endnu er tegningerne til det nye hus ikke færdige.
– Vi regner med at hele processen med projektering og byggeri kommer til at vare et par år, siger Anne-Marie Hoffmann.

Huset skal være i ét plan og passe ind i det gamle landsbymiljø i Hørret. Det vil sige med saddeltag og længeform som en traditionel gård. Størrelsen bliver omkring det samme som de nedrevne bygninger var tilsammen.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.