Fortsat ledige pladser til Keld og Hilda i Folkehuset

Den populære duo optræder ved Spis-sammen arrangement torsdag 19. maj. Tre dage før holder Folkehuset årsmøde med valg til Brugerrådet.

Keld og Hilda Heick gæster Folkehuset Mårslet torsdag den 19. maj.

I dag, onsdag den 11. maj, er der fortsat nogle få ledige pladser til Spis-sammen arrangementet i Folkehuset Mårslet torsdag i næste uge, 19. maj, hvor Keld og Hilda Heick kommer og underholder med sang og musik.
– Der er indtil nu 58 der har tilmeldt sig, og vi har plads til 70, fortæller Lene Gade Jørgensen, kasserer i Folkehusets brugerråd.

Hvis man vil have en af de ledige pladser, skal man tilmelde sig via Folkehusets køkken eller ved at ringe til Lene Gade Jørgensen på tlf. 28 58 37 58. Absolut sidste frist for tilmelding er på tirsdag.
Arrangementet begynder kl. 17 med spisning først og musik siden.

Også ledige pladser i brugerrådet

På mandag, den 16. maj, bliver der i Folkehuset Mårslet afholdt det første årsmøde efter de to seneste års corona-nedlukning, ombygning og navneskiftet fra Lokalcenter Kildevang til Folkehus.
På mødet er der blandt andet valg til brugerrådet som organiserer og koordinerer de mange aktiviteter i huset.
– Vi er fem i rådet nu, men vi vil gerne være nogle flere. Så folk er velkomne til at stille op, siger Lene Gade Jørgensen, kasserer i brugerådet.
Der skal være fra tre til ni medlemmer i rådet.

Ligesom i TMG plejer der heller ikke i Folkehuset at være den store rift om at komme i henholdsvis bestyrelse eller brugerråd.
– Folk tror der hører en masse arbejde med til det, men sådan er det ikke. Vi holder normalt kun møde en gang om måneden, og vi har det hyggeligt og sjovt sammen, fortæller Lene Gade Jørgensen.

Modsat interessen for at komme i brugerrådet er der mange som gerne giver en hånd med ved de mere afgrænsede opgaver som frivillige i Folkehuset. For eksempel er der ingen mangel på folk til opgaver som at servere og vaske op ved fællesspisning i huset.

Årsmødet bliver holdt fra kl. 17 til 19 og alle er velkomne, uanset alder og køn.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.