Første natur-markvandring er på tirsdag

Tirsdag 5. september og onsdag 4. oktober kan du komme med på en guidet tur i de områder ved Vilhelmsborg der skal lægges om fra landbrug til natur.

Tirsdagens markvandring begynder her ved krydset Hovstien-Langballevej.

Hvis du vil være mellem de første der får et nærmere kig på de arealer mellem Mårslet og Vilhelmsborg som kommunen vil lægge om fra landbrugsdrift til natur, så gælder det om at møde op ved krydset Langballevej-Hovstien tirsdag 5. september kl. 16.
Her begynder en to timer lang markvandring som alle kan deltage i.

Kun kigge, ideer senere
– Formålet er at deltagerne bliver guidet rundt på de arealer ved Vilhelmsborg som er med i projektet. Vi vil vise området frem til folk så de kan lære det at kende. I første omgang handler det kun om at se arealerne, senere bliver der lejlighed til at komme med ideer til planlægningen, siger kommunens projektleder Pernille Villesen.

Tag fodtøj på til markjord
Hun opfordrer til at deltagerne tager sko eller støvler på som er egnet til at gå på markjord. Man er også velkommen til at tage en termokande kaffe eller te med. Deltagerne skal være indstillet på at gå fem til seks km.
Pernille Villesen deltager selv i turen på tirsdag sammen med et andet medlem af kommunens projektgruppe.

Mere borgerinddragelse følger
Som tidligere omtalt i Mårslet Avis vil kommunen gennem de næste to år inddrage borgerne i planlægningen af 300 hektar nye naturområder.
Ved Vilhelmsborg bliver der igen markvandring onsdag den 4. oktober, til den tid fra 16.30 til 18.30. Også den begynder ved et nyoprettet såkaldt tingsted ved krydset Hovstien-Langballevej.

Både det og andre dele af borgerinddragelsen kan man læse mere om på projektets hjemmeside under aarhus.dk.

Er man i tvivl om hvor Langballevej krydser Hovstien, kan man se det på et kort ved at klikke her

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.