Flot comeback for Kræmmermarkedet

I solskin og med højt humør og god handel vendte Mårslet Kræmmermarked i dag tilbage efter et års coronapause.

Foto fra kræmmermarkedet i 2021.

Der var masser af smil, perfekt vejr til lejligheden og livlig brug af MobilePay da Mårslet Kræmmermarked i dag var tilbage i Bomgaardshaven efter corona-aflysningen sidste år.
– Det er vist 20. gang vi holder det, mente Kaj Christensen fra det arrangerende Juletræslaug.

Så stor var tilstrømningen af handelslyste mårslettere at der måtte hentes ekstra forsyninger af pølser til laugets eget telt med fast og flydende føde. Også i de omkring 50 private boder gik handelen livligt.

Juletræslauget stod også bag onsdagens cykeltur for +60-årige. Her mødte 22 deltagere op til et par hyggelige timer, trods dagens regnbyger.

Som tidligere omtalt her i avisen søger Juletræslauget nye medlemmer, og ved dagens marked meldte der sig én ny frivillig. Men der er fortsat plads til flere, skal vi hilse og sige.

Far og datter Brian Bach Kristensen og Smilla Rosenberg solgte ud af familiens aflagte tøj og legetøj. Så er der bedre plads til det nødvendige i flyttekasserne når familien snart flytter fra Nymarks Alle til et nyt hus på Langballevej.
Ved hjælp af dagens handel fik Isaac Oksvig Nissen forøget sin opsparing til en ny computer med mindst 345 kr.
Sonja Sall skal snart ud og købe nyt tøj for 900 kr. Det var det beløb hun kl. 14 havde fået ind på at sælge en del af garderobens gemmer. Fra samme bod solgte barnebarnet Jakob legetøj.
Samtidig med Kræmmermarkedet var der premiere på det nye fællesskab TMG Gå og Løb. Cirka 35 deltagere mødte op til Karen Novaks velkomsttale.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.