Fire indbrud anmeldt på en dag

En eller flere tyve begik indbrud ved at brække døre op på Nymarks Alle, Tandervej og Mustrupvej mellem lørdag nat og tirsdag aften.

Arkivfoto: Kim Matthai Leland

I løbet af tirsdagen opdagede beboerne på fire adresser i Mårslet at de havde haft indbrud. Ifølge Østjyllands Politi skete alle fire indbrud ved at tyven eller tyvene brækkede en dør op.

Af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke oplyse om der er nogen mistænkte i kikkerten eller hvad der er blevet stjålet. Men en af de bestjålne har i Facebook-gruppen Opslagstavle for Mårslet og Omegn oplyst at hun har fået stjålet sølvtøj, guld- og sølvsmykker samt kontanter.

Fra politiets døgnrapport
Af politiets døgnrapport på nettet fremgår det at politiet modtog de første to anmeldelser fra adresser på Nymarks Alle. Det ene sted havde indbruddet fundet sted mellem mandag kl. 21 og tirsdag kl. 6.30. Det andet sted havde tyven/tyvene været inde mellem mandag kl. 19 og tirsdag kl. 12.

Den tredje anmeldelse kom fra en adresse på Tandervej hvor indbruddet var sket mellem lørdag ved midnat og tirsdag kl. 16.

Den sidste anmeldelse kom fra et hus på Mustrupvej hvor der havde været indbrud mellem søndag kl. 14 og tirsdag kl. 20.30.

Hvis alle fire indbrud er sket lige efter hinanden, har de fundet sted mellem mandag kl. 21 og tirsdag kl. 6.30.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.