Fire af 11 byggegrunde solgt på fem uger

I løbet af 2022 vil 11 nye parcelhuse blive bygget mellem Jelshøjvej og Hørretvej.

De nye byggegrunde ligger i trekanten mellem Hørretvej, Jelshøjvej og Hørretløkkevej ved den nordlige bygrænse.

De seneste fem uger har et stort to-fløjet skilt fortalt alle forbipasserende at der er byggegrunde til salg i den nye udstykning mellem Jelshøjvej, Hørretvej og Hørretløkkevej, og i løbet af den periode er der sat underskrifter på betingede salgsaftaler for fire af de 11 grunde der er på arealet.

Ni af grundene sælges af Milton Huse, og af dem er der lavet betingede salgsaftaler for de tre, oplyser Henrik Sandager, afdelingschef i firmaet. Køberne af disse grunde forpligter sig til at lade Milton Huse bygge huset.

2,4 millioner kr. for en grund
Milton-grundenes størrelse varierer fra 719 til 840 kvadratmeter, og de billigste koster 2,395 millioner kr. Dertil kommer afgifter for tilslutning til vand, kloak med mere på cirka 170.000 kr., og så selvfølgelig udgiften til selve byggeriet. Afhængig af huset størrelse og indretning skal køberne forvente at skulle af med fem millioner kr. eller mere inden de kan sætte nøglen i deres nye hus, oplyser Henrik Sandager.

De to sidste grunde bliver solgt af Menzer & Kristensen som har samme ejere som Milton Huse. Forskellen er at Milton Huse bygger forholdsvis almindelige huse, mens Menzer & Kristensen er specialiseret i funkisvillaer og andre huse i et lidt højere prisleje. Begge firmaer tilpasser husene efter kundens ønsker.

Huse bygges i løbet af 2022
Ifølge afdelingschef Peter Kristensen fra Menzer & Kristensen er den ene af dette firmas to grunde solgt på en betinget salgsaftale. Hvis man vil købe den anden og endnu ledige grund, skal man for grund, byggeri af huset og andre udgifter forvente at skulle af med i alt mellem 6,5 og 7 millioner kr., oplyser Peter Kristensen. Også køberne af Menzer & Kristensens grunde forpligter sig til at lade samme firma stå for byggeriet.

De to afdelingschefer forventer at de resterende grunde vil blive solgt i løbet af nogle måneder og at de 11 huse vil blive bygget i løbet af 2022.

Tilbage i april måned omtalte Mårslet Avis første gang udstykningen af de 11 grunde i artiklen 11 parcelhuse bliver bygget mellem Hørretvej og Jelshøjvej.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.