Fængslet efter indbrud på Piganavej

Foto: Kim Matthai Leland

Tyv blev taget på fersk gerning natten til lørdag. En medskyldig er stadig på fri fod.

Klokken halv to natten til lørdag opdagede en årvågen beboer på Piganavej (siddevej til Præstegårdsvej) at der blev lyst med lommelygter i et nabohus. Da beboeren vidste at naboen var bortrejst, ringede vedkommende til politiet som straks sendte flere patruljer til stedet.

Det lykkedes betjentene at fange den ene af de to indbrudstyve som var på spil. Der er tale om 43-årig mand som i forvejen er kendt af politiet og har en ikke afsonet straf for tidligere kriminalitet. Ved et grundlovsforhør lørdag blev han varetægtsfængslet i fire uger, oplyser vagtchefen hos Østjyllands Politi.

Ved anholdelsen havde han flere genstande fra indbruddet på sig. Ifølge vagtchefen har politiet en idé om hvem den anden tyv er, og han er nu eftersøgt.
PerH.

2 kommentarer

  1. Det var hos mig på Piganavej 3 tyven var på færde . Og dejligt med naboer der var” vågne ”
    Den ene tyv slap væk med nogle af tyvekosterne , øreringe og fingerringe, formodentlig ligger de i en kosmetikpung , hvid med pink og orange mønster. Han har måske smidt den fra sig under flugten , nok i Præstegårdsvej området tætteste på Hørretvej. Finder du den må du meget gerne aflevere den hos mig på Piganavej 3 eller til politiet.

  2. Til lykke, Per Henrik!!!!! Nu er det altså en rigtig netavis du har gang i. Elsker krimistoffet. Gad vide om der med tiden skulle komme et – … -mord 😳 Gisp.
    Per Henrik!!!!! Sikke et arbejde du lægger for dagen med den her, smukt designet, netavis.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.