En pludselig tavs byudvikler har lang stribe konkurser bag sig

Stærke bånd mellem det konkursramte Momito Invest ApS, der ville rive ned og bygge nyt i Mårslet, og erhvervsmand med 25 konkurser og 9 tvangsopløste selskaber på CV'et.

Poul-Erik Petersen fotograferet i april 2022 foran Lindegårdsvej 6. Den gang havde han og Momito Invest en plan om at rive det gamle hus ned.

Både direktøren og hovedejeren peger på firmaets tidligere erhvervsmægler Poul-Erik Petersen som den der bedst kan udtale sig om konkursen i Momito Invest ApS. Men efter konkursen er Poul-Erik Petersen blevet helt tavs når han får spørgsmål om selskabet.
Tidligere har han ellers gerne ytret sig om det bevaringsværdige hus på Lindegårdsvej 6, som Momito Invest ejer, og om de planer han og firmaet havde for byudviklingen i Mårslet.
Planer som omfattede opkøb og nedrivning af flere huse til fordel for nybyggeri.

Har erfaring med konkurser
Poul-Erik Petersen er i forvejen en mand med stor erfaring inden for konkurser.
I CVR-registeret kan man se navne på 25 selskaber som er gået konkurs i perioden fra 1993 til 2023, og hvor Poul-Erik Petersen har haft en eller flere roller som bestyrelsesmedlem, ejer, stifter og/eller direktør.

Tvangsopløste selskaber
En eller flere af de samme roller har han haft i yderligere 9 selskaber som er blevet tvangsopløst af myndighederne.
Tvangsopløsning kan for eksempel ske hvis et selskab ikke indleverer det lovpligtige regnskab eller hvis der er foregået noget ulovligt i selskabet.
Derudover har han været involveret i 4 selskaber som i dag er i normal drift samt i 1 som er lukket ved frivillig likvidation.

– Tal med Poul-Erik Petersen
Ifølge de officielle optegnelser i CVR-registeret var fredericianeren Ole Vindeløv Sørensen den sidste direktør i Momito Invest ApS.
Men da Mårslet Avis ringer til Ole Vindeløv Sørensen for at høre nærmere om konkursen, henviser han til Poul-Erik Petersen.
– Det er ham der har stået for den daglige drift af det hele, siger Ole Vindeløv Sørensen.
Også Linda Charning, som er den største anpartsejer i det konkursramte selskab, henviser til Poul-Erik Petersen når det drejer sig om Lindegårdsvej 6 og Momito.

Ejede firmaet i en måned
Ifølge det offentlige CVR-register har Poul-Erik Petersen aktuelt ingen relationer til Momito Invest ApS.
Men i en måned fra 22. november til 20. december 2022 ejede han mindst to tredjedele af anparterne i selskabet gennem hans eget holdingselskab PE Petersen Holding ApS.
Dette holdingselskab blev i øvrigt taget under konkursbehandling i september 2023, fremgår det af CVR-registeret.

Kæresten overtog
Poul-Erik Petersens andel af Momito Invest blev i december 2022 overtaget af Linda Charning som han i en artikel her i avisen i juni 2023 omtalte som sin kæreste.
Både før og efter han selv stod som hovedejer af selskabet, udtalte Poul-Erik Petersen sig på vegne af Momito Invest ApS. Hans titel i firmaet var erhvervsmægler.

– Har ikke noget med det at gøre
Nu er hans lyst til at tale om firmaet forsvundet. Da Mårslet Avis over telefonen fortalte ham at Ole Vindeløv Sørensen og Linda Charning havde henvist til ham som den der bedst kunne fortælle om baggrunden for konkursen, afbrød Poul-Erik Petersen forbindelsen efter disse få ord:
– Det har jeg ikke noget med at gøre. Det passer simpelthen ikke.

Mårslet Avis har tilbudt Poul-Erik Petersen at han kunne få denne artikel til gennemsyn og komme med kommentarer inden offentliggørelsen. Han har ikke reageret på tilbuddet.

Læs mere
Under menupunktet Byudvikling kan du finde en række artikler om Momito og Lindegårdsvej 6.
Nogle af dem er disse:
Firma bag store byggeplaner er gået konkurs (17. januar 2024)
Ny plan for gammelt hus: Skal pilles ned og genopføres (2. juni 2023)
Ejer vil rive et af Mårslets ældste huse ned (8. april 2022)
Investor vil rive ned og bygge nyt tæt-lav på Tandervej (5. september 2021)

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.