De hurtige kan stadig nå at købe billetter til årets Mårslet Revy

Torsdag og fredag er udsolgt, men der er stadig ledige billetter til premieredagen onsdag og den sidste dag, lørdag.

Billetter til revyen bliver solgt i Superbrugsen.

Har du, kære læser, endnu ikke fået fat i en billet til Mårslet Revyen 2021, er der stadig håb. Men du skal nok være hurtig med at komme hen til billetsalget i Superbrugsen, for i skrivende stund (tirsdag aften) er der udsolgt til forestillingerne torsdag og fredag, og kun ledige pladser til premiereaftenen onsdag samt lørdagens afsluttende forestilling.

Bred vifte af numre
Publikum ved de fire aftener i Borgerhuset kan se frem til en bred vifte af numre, hvor kun lidt er for småt og intet er for stort til at komme gennem revyforeningen 105 g Blandet’s vridemaskine.

Ifølge Henning Hansen, formand for foreningen og bassist i revyens musikgruppe, kan publikum blandt andet se frem til at en lille led virus ved navn Corona kommer under behandling.

40 – Fræk og Forrygende
Det er i år 40 år siden revyforeningen blev stiftet, og i den anledning har årets revy fået overskriften ’40 – Fræk og Forrygende’.
– For 40, fede og færdige er vi i hvert fald ikke, ler Henning Hansen.

Mest af det friske
Jubilæet bliver fejret med genopførelser af udvalgte greatest hits fra revyens historie.
– Men de fleste af numrene er helt friske, understreger formand Hansen.

I gang siden marts
Arbejdet med revyen gik så småt i gang i marts, hvorefter tekstforfatterne lavede numre hen over sommeren. Siden begyndelsen af august har de otte skuespillere øvet på revyen hver uge så alt nu er klar til fire frække og forrygende aftener.

I alt er omkring 25 mårslettere aktive på forskellige måder i revyforeningen.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.