Borgerhuset slap godt fra nedlukning

Også efter corona-nedlukningen har Borgerhuset en god økonomi. Den lukkede periode blev brugt på renovering.

Borgerhuset danner ramme om det årlige repræsentantskabsmøde,

Der er udsigt til god stemning når medlemmerne af foreningen Mårslet Borgerhus 3. november samles til generalforsamling. Kl. 18 er der smørrebrød til alle tilmeldte, og når deltagerne har tygget af munden og den mere alvorlige del kan begynde, vil bestyrelsesformand Heidi Damkjær-Bruun fortælle om et hus i god udvikling.

Fornuftig økonomi
Under corona-nedlukningen af hele Danmark blev der naturligvis hverken holdt fester, møder eller lignende i Borgerhuset; og alle der havde booket sig ind i huset i den periode, fik hele den forudbetalte leje retur. Alligevel viser årsregnskabet hvad Heidi Damkjær-Bruun kalder ‘et fornuftigt resultat’. De præcise tal vil først blive afsløret på generalforsamlingen.

Lejeindtægt fra børnehave
Huslejen fra børnehaven Valnødden udgør en væsentlig del af Borgerhusets økonomi, og den indtægtskilde fortsatte ufortrødent under hele nedlukningen.
– Vi havde også en god opsparing, og da huset drives af frivillig arbejdskraft, er vores udgifter ikke så store, forklarer formanden.

Indvendig makeover
Da huset stod tomt under corona-nedlukningen, besluttede bestyrelsen at sætte gang i en større indvendig renovering, nu hvor det alligevel ikke kunne genere nogen gæster.

Gulve blev slebet ned, toiletterne har fået en upshining, køkkenet har fået nyt inventar, hoveddør og nogle lamper er skiftet og vægge er blevet malet indvendigt.
– Vi har brugt omkring 100.000 kr. fra vores opsparing på det, siger Heidi Damkjær-Bruun.
For tiden er bestyrelsen ved at søge penge fra fonde til udvendig renovering og vedligeholdelse.

Se Borgerhusets Facebookgruppe og hjemmeside for flere oplysninger.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.