Bliv hjemme og hold ferie i Testrup

Hen over sommeren holder Testrup Højskole en række ugekurser. Det er muligt at deltage som dagkursist og overnatte hjemme hos sig selv.

Billede fra et tidligere kursus. Foto: Testrup Højskole.

Os der bor i Mårslet og omegn har det utroligt nemt hvis vi gerne vil blive hjemme hos os selv i ferien og samtidig møde andre mennesker, få kulturelle oplevelser og noget at tænke over om livet, døden, kunsten, kærligheden og folkeskolens sande tilstand.

Ugekurser i Testrup
Løsningen er ganske enkelt at overnatte hjemme i sit hus eller lejlighed og i dagtimerne deltage på et af Testrup Højskoles ugekurser. Dem er der seks af i perioden fra 20. juni til 31. juli. Alle seks er åbne for dagkursister som deltager for en reduceret pris.
– Der er stadig ledige pladser på alle kurserne, men nogle af dem er tæt på at være fyldt op. Så man skal være hurtig hvis man vil være sikker på at få en plads og ikke komme på venteliste, siger højskolesekretær Gitte Wind.

Store navne på besøg
Flere af kurserne får besøg af kendte foredragsholdere og andre fremtrædende personer. Det gælder for eksempel litteraturkurset ‘Tag og læs – de smukke og de gale’. Her bliver der litterært topmøde med deltagelse af blandt andre de seneste to modtagere af Nordisk Råds litteraturpris, finlandssvenske Monika Fagerholm og danske Jonas Eika, fem af de forfattere som er nomineret til prisen år, Suzanne Brøgger med flere.

Corona lukker for offentlige arrangementer
Litteraturkurset holdes i samarbejde med Nordisk Råds Litteraturprissekretariat. Ofte holder Testrup Højskole aftenarrangementer med adgang for alle ved den slags begivenheder, men på grund af coronarestriktioner er årets litterære topmøde kun for deltagere i ugekurset, oplyser Gitte Wind.

Overskrifterne på sommerens andre ugekurser er:

  • Åndens liv – Søren Kirkegaard
  • Lærermødet 2021 – skolens sprog
  • Leg for livet! – tilbage til naturen
  • Musikkursus
  • Dans! – Performance

Kurserne er nærmere beskrevet på højskolens hjemmeside under punktet arrangementer.
PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.