Bedervej er lukket, Tandervej åbner tirsdag

Juleshow på Vilhelmsborg lukker for Bedervej i fire uger, til gengæld bliver Tandervej åben for trafik fra tirsdag aften.

Som skiltet fortæller, er Bedervej spærret for gennemkørsel frem til 12. december. Årsagen er Christmas Show Warm Up på Vilhelmsborg.

De bilister som er vant til at køre ad Bedervej mellem Mårslet og Oddervej, må de næste fire uger finde en anden rute. På grund af et julearrangement på Vilhelmsborg har Aarhus Kommune givet hestesportscenteret lov til at spærre for Bedervej fra i dag, mandag 15. november, og frem til 12. december.

Til gengæld bliver Tandervej genåbnet for trafik fra fyraftenstid tirsdag 16. november og mindst til den anden side af nytår, oplyser Kristina Holm, trafikkoordinator Teknik og Miljø under Aarhus Kommune. Det betyder at man i stedet for Bedervej kan bruge enten Tandervej og Tisetvej eller Langballevej som sydlig forbindelse mellem Mårslet og Oddervej.

Selv om skiltet siger noget andet, vil Tandervej blive åbnet for trafik fra tirsdag 16. november og mindst frem til januar. Også i 2022 vil der komme perioder hvor spærringen syd for Nymarks Alle bliver ophævet.

På grund af byggeriet af Giber Ringvej (førhen Bering-Bedervejen) har Tandervej siden oktober været spærret af nær rundkørslen ved Nymarks Alle, og ifølge de opsatte skilte skulle vejen være lukket helt frem til december næste år. Denne spærring bliver altså ophævet fra tirsdag i denne uge og mindst halvanden måned frem.

Tandervej åbner i perioder
I 2022 vil der også komme perioder hvor vejbyggeriet ikke gør det nødvendigt at lukke for trafik på Tandervej, og i de perioder vil skiltene om spærringen blive dækket til. Det oplyser Carsten Thomsen som er projektleder på byggeriet af Giber Ringvej.

Mårslet Avis har forsøgt at få svar på hvorfor et arrangement på Vilhelmsborg gør det nødvendigt at lukke Bedervej helt af for gennemkørende trafik i fire uger, men det kunne hverken Kristina Holm eller Carsten Thomsen svare på. Kristina Holm henviste i stedet til en tredje medarbejder som ikke var til at træffe mandag.

PerH.

3 kommentarer

 1. Fuldstændig hjernedød beslutning at lukke endnu en offentlig vej i 4 uger, når der i forvejen i er lukket for Nymarksvej.
  Har forståelse for at den kan lukkes i tidsrum, men 24 timer i døgnet i 4 uger.

 2. Med hvilken lovhjemmel kan man lukke en offentlig vej for at afvikle et kommercielt arrangement ?
  Er det en byråds beslutning ?
  Eller gør man det bare uden nogen form for tilladelse ?
  Hvad siger politiet ?
  Ja jeg er fuld af undren.
  Hilsen
  Ole Nielsen.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.