Bageren lukker butikken

Lars Vilhelmsen lukker butikken i Mårslet. Sidste åbningsdag bliver juleaftensdag. Produktion til Rema 1000 fortsætter.

I marts 2018 åbnede Bager Vilhelmsen butik og produktion i Mårslet. Nu lukker butikken mens produktionen til Rema 1000 kæden fortsætter.

Mårslet mister sin bagerbutik. Efter godt fem år i byen er det slut med frisk brød og kager, for Lars Vilhelmsen har besluttet at lukke butikken.
Sidste åbningsdag bliver juleaftensdag, har flere kunder fået at vide i butikken.
Bagermesteren selv har ikke kommenteret beslutningen offentligt, og han er ikke vendt tilbage trods flere beskeder og opringninger fra Mårslet Avis.

Produktion til supermarkeder fortsætter
Ifølge personalet skal produktionen af brød til Rema 1000-butikker i flere byer fortsætte i bageriet. Det er således kun butikken der bliver lukket.
Lars Vilhelmsen har tidligere fortalt at corona-pandemien var hård for virksomhedens økonomi, og han måtte hjemsende op mod 30 ansatte. Men inflationen og sidste vinters eksplosivt stigende energipriser var endnu værre.

Underskud på driften
Alene strømregningen blev mere end tredoblet, og bagermesteren fortalte i oktober sidste år til nyhedsbrevet Tranbjerg-MårsletLIV at han forventede en regning på 2,5 mio. kr. for 2022.
Også råvarer som margarine blev voldsomt meget dyrere, og driften gav underskud sidste år. Tidligere i år indskrænkedes åbningstiden, og butikken gik over til at lukke kl. 12 hver dag.

johs

1 kommentar

  1. I Beder har bageren aftale med Brugsen, at frisk brød kun kan købes i bageriet. Måske kunne denne model have løst problemet hos vores egen bager

Skriv kommentar

Your email address will not be published.