Atter stort grundlovsmøde i Testrup

Arkivfoto fra grundlovsmødet i Testrup Højskoles park 2022.

Opdateret 3. maj med navne på flere talere.

Testrup Højskole inviterer igen i år alle interesserede til stort grundlovsmøde under åben himmel 5. juni.
Årets politiske hovednavne bliver SF’s formand Pia Olsen Dyhr, De Konservatives formand Søren Pape Poulsen og Enhedslistens politiske ordfører Mai Villadsen.

De får selskab af en række andre kendte debattører: Forfatteren Glenn Bech, redaktør Emma Holten, professor Vincent Hendricks, rektor Lene Tanggaard, Liberal Alliances Ungdoms formand Simon Fendinge, Venstres Ungdoms landsformand Maria Ladegaard og Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard (S).

Mens de andre er nye navne, var sidstnævnte også i Testrup sidste år, ligesom alle ordene som tilforn styres af Clement Kjergaard. En af hans titler er udgiver af nyhedsmagasinet Ræson der er medarranger af begivenheden.

Du kan læse mere om arrangementet og købe billet via Testrup Højskoles hjemmeside.
Sidste år samlede grundlovsmødet i Testrup mellem 700 og 800 deltagere. Mårslet Avis bragte en reportage som du kan læse eller gense her: Demokratiets solskinsdag.

PerH.

2 kommentarer

 1. Jeg tænker ikke, at Søren Pape Poulsen og Mai Villadsen ikke er enige i, at det er Pia Olsen Dyhr, der er årets politiske hovednavn.
  Er der en grund til, at de ikke bliver nævnt?

  • Grunden er at Søren Pape og Mai Villadsen ikke var sat på programmet da artiklen blev skrevet 11. april. Jeg har i dag opdateret den med de nye navne på talerlisten.
   Tak for at gøre opmærksom på det, Mads!
   Per Henrik Hansen, redaktør.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.