Aktive feriedage for børn

I skolens sommerferie kan børn i Mårslet lære at lave fødselsdagsmad, spille badminton og have det sjovt med gymnastik.

Billede fra en tidligere madskole. Foto: 4H

Selv om syv ugers sommerferie lyder forjættende, kan de mange fridage måske godt blive lidt for meget af det gode for et og andet barn. Men heldigvis er der også i Mårslet tilbud om aktiviteter for børn i skoleferien.
Hvad med for eksempel at lære at lave en fødselsdagskage? Det er en del af årets pensum på Madskolen i skolekøkkenet på Mårslet Skole i uge 31, det vil sige fra 31. juli til 4. august.

For 8 – 12 årige
Madskolerne landet rundt fylder i år 20 år, og det fejres ved at have fødselsdag som tema.
“Hos Madskoler tager børnene skeen i egen hånd og sender forældrene udenfor (køkken)døren. Sammen med frivillige instruktører kreerer de velsmagende retter, lærer om mad, kostråd, madspild og meget mere – samtidig med at de har det sjovt! Alle børn i 8-12-års alderen kan deltage, og undervisningen vil foregå i dagtimerne”, hedder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne som er 4H, Landbrug og Fødevarer samt Rema1000.

Se hjemmesiden Madskoler.dk for flere informationer og tilmelding.

To tilbud fra TMG
Er en frisk dreng eller pige mere til at brænde kalorier af end til at tilberede dem, har vores lokale idrætsforening TMG to tilbud i sommerferien. Begge ligger i dagene 26. til 28. juni.

Gymnastikskole
Det ene af TMG’s tilbud er en gymnastikskole som henvender sig til drenge og piger fra 0. til 3. klasse, uanset om de i forvejen går til gymnastik.
“Du får fede oplevelser, masser af bevægelse, nye venner og den bedste start på sommerferien”, lover arrangørerne. Læs mere på dgi.dk/202309556006.

Lær at spille badminton
TMG’s andet tilbud er en badmintonskole fra børn fra 7 til 15 år. Her bliver man lovet både sved på panden og smil på læben.
Læs mere på dgi.dk/202309106055.

PerH.

Skriv kommentar

Your email address will not be published.