24-årig overtager Rema-butikken

Lars Petersen rejser til Skanderborg, og i stedet bliver den unge Kasper Christiansen ny købmand i Rema 1000 butikken i Mårslet.

Rema 1000 butikken på Mårslet Byvej.

Den blot 24-årige Kasper Christiansen bliver fra mandag 15. juli ny købmand i Rema 1000 butikken på Mårslet Byvej. Han overtager ledelsen af butikken efter Lars Petersen der efter to og et halvt år i Mårslet drager videre og overtager Rema 1000 i Skanderborg.

Kasper Christiansen overtager den lokale Rema 1000 mandag 15. juli. Foto: Rema 1000.

10 års erfaring i kæden
Trods sin beskedne alder har 24-årige Kasper Christiansen allerede en god portion erfaring med sig i bagagen, skriver Rema 1000 i en pressemeddelelse.
Han har nemlig ti års erfaring fra discountkæden og har igennem årene gennemført elev-, mellemleder- og talentuddannelsen for kommende købmænd.

Begyndte som flaskedreng
14. maj 2014 – tre dage efter sin konfirmation – havde Kasper Christiansen sin første arbejdsdag som flaskedreng i Rema 1000.
– Jeg blev ansat som flaskedreng og blev siden ungarbejder, lukkeansvarlig, elev og souschef. Præcis ti år efter, 14. maj 2024, blev jeg tilbudt butikken i Mårslet. Det er en stor drøm, der nu går i opfyldelse, og jeg glæder mig meget til at blive lokal købmand, siger han.
Kasper Christiansen stammer fra Silkeborg men bor i dag privat i Aarhus.

Ambitioner om kvalitet
Den nye købmand har som ambition at Mårslet-butikken skal have så høj kvalitet, især i frugt- og grøntafdelingen, at butikken en dag vinder titlen som Årets bedste frugt- og grøntafdeling i Rema 1000.

På grund af overdragelsen holder butikken lukket mandag 15. juli. Derefter vil der fortsat være åbent kl. 7 – 21 alle ugens dage.

Franchise-koncept
Rema 1000 kæden bygger på forretningsmodellen franchise.
Hver enkelt butik drives som et selvstændigt selskab ejet af den lokale købmand. Købmanden ejer varerne på butikkens hylder, mens Rema 1000 kæden ejer bygningen og inventaret.
Købmanden køber sine varer gennem kæden og betaler desuden til kæden for leje af bygning, markedsføring og forskellige serviceydelser.
Til gengæld går butikkens overskud i købmandens lomme.

PerH.

2 kommentarer

Skriv kommentar

Your email address will not be published.